Adminler Database"Ye Bağımlılık Yapıcı Madde Mi Koyuyo?
-
yaw eet millet, sabah huzur içinde uyandım, aşırı derecede sıkışmış olduğum ve wcye gitmem gerektiği halde önce pc min fişini taktım sora da power tuşuna bastım.. o arada wcye koştum :) döndüğümde pc hazırdı ve tbt beni bekliyordu. kahvaltı mahvaltı etmeden geçtim pc nin başına, girdim explorera, büyük bir mutlulukla "tah" yazdım zaten altta yüzlerce tahribat linki çıktı ve birine tıkladım, bir de ne göreyim, "sayfa görüntülenemiyor" bir an şok oldum, yok dedim tam uyanamadım, bi daha girdim, olmadı, bi daha bi daha.. mousa abanmaya başladım,yok olmuyo, dedim küçük bi arıza vardır, gittim kahwaltı ettim, gene geldim yok. o kadar alışmışımki, kafayı yicektim nerdeyse. çekirdek falan çitlemeye başladım can sıkıntısından, 10 dk da bi kontrol ediyom tabi.. sora örendim upgrade yapılıyomuş, biraz olsun rahatladım, dedim Allah servera zeval vermesin :) ama yok aq girmiyo, sora dayanamadım evden çıktım, akşama kadar kendimi içki ve sigaraya vurdum, ve az önce geldim açılmış, birden ferahladım.. abartmıyorum gerçekten acayip bi şekilde sıkıntı bastı.. resmen bağımlı olmuşum a.q.. sizler ne diyosunuz?
not: eer buna benzer bi konu açıldıysa(ki görmedim) ya da gereksiz görülürse çöpe taşırım..
ha bi de databaseye dedim ama yazıldıı gibi okumuyom merak etmeyin :P -
aşk bölümüne kaldır güzel şiir kız arkadaşlarına söylerler :P
-
bunun adı tahribat sendromu
tahribata giren herkeste olur...
üzülme -
hiç abartsız söylüyorum bende durmadan denedim bi türlü giremedim giremedikçe canım sıkıldı off ya ne büyük nimet bu tahribat =D
-
ya banada oldu kaç aydır tv izlemiyodum şimdi izledim nasıl bişe olduunu unutmuşum :D
-
valla bilmiyomda tbt ye gireen tbt ruhunu kapan bi daha bırakamıyor ...
-
bu ruh yakında yurtdışına da sıçrarsa işimiz zor vallal, çinli gelip msn hacklendi diye konu açıyor :)
-
aynı durumdaydım :) yaw bakmasam bile mutlaka altta açık tutarım ki her dakka başı bakarım :P amk bu illetten nasıl kurtulucaz yaw :D
Toplam Hit: 1285 Toplam Mesaj: 8