Admob Problemi Ve Google Play Game Services Sorunu
-
Admob'da ne yaptıysam bir türlü reklamları gösteremedim. Kodlarda sıkıntı cıkarmıyor export ediyor uygulama calısıyor ama logcatden baktığım zaman şu uyarıları görüyorum.
Csi is not enabled
There was a problem getting an ad response. errorcode 0
Failed to load ad 0.Belki admob hesabıma bişey olmustur diyip yeni hesap alıp yeni reklam olusturdum yine yukardaki hataları verdi. Googledan baktım bir türlü çözemedim.
Birde google play services oturum acma işleminde failed to sign diyor.Keystoreyi olusturup sha1'i alıp play ekranında gerekli ekrana yazdım ama bu hatayı alıyorum. Sha1'i tanımladığım için artık değiştiremiyorum playde.Keystore'nin sha1'ini benim bilgisayarımda alıp başka bir bilgisayarda projeyi play'e upload sorun bundan kaynaklı olabilirmi ?
-
google bloklamış gibi görünüyor hocam, bir mail atıp sor
-
unbalanced bunu yazdı
google bloklamış gibi görünüyor hocam, bir mail atıp sor
Bende öyle düşündüm hesaba birşey olmuştur dedim StartApp'ın bile skype üzerinden desteği varken admob'da bunu göremedim.
Mail atayım dedim doğru düzgün mail adreslerinide öğrenemedim support@admob olması gerekiyordu ona mail atıcam şimdi. -
genelde mail olmuyor hocam google da, ticket oluşturma tarzı şeyleri var, oradan oluşturup sor