folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Admob Problemi Ve Google Play Game Services Sorunu

Admob Problemi Ve Google Play Game Services Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

Admob'da ne yaptıysam bir türlü reklamları gösteremedim. Kodlarda sıkıntı cıkarmıyor export ediyor uygulama calısıyor ama logcatden baktığım zaman şu uyarıları görüyorum.

Csi is not enabled

There was a problem getting an ad response. errorcode 0
    Failed to load ad 0.

Belki admob hesabıma bişey olmustur diyip yeni hesap alıp yeni reklam olusturdum yine yukardaki hataları verdi. Googledan baktım bir türlü çözemedim.

Birde google play services oturum acma işleminde failed to sign diyor.Keystoreyi olusturup sha1'i alıp play ekranında gerekli ekrana yazdım ama bu hatayı alıyorum. Sha1'i tanımladığım için artık değiştiremiyorum playde.

Keystore'nin sha1'ini benim bilgisayarımda alıp başka bir bilgisayarda projeyi play'e upload sorun bundan kaynaklı olabilirmi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

google bloklamış gibi görünüyor hocam, bir mail atıp sor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

google bloklamış gibi görünüyor hocam, bir mail atıp sor

Bende öyle düşündüm hesaba birşey olmuştur dedim StartApp'ın bile skype üzerinden desteği varken admob'da bunu göremedim.
    Mail atayım dedim doğru düzgün mail adreslerinide öğrenemedim support@admob olması gerekiyordu ona mail atıcam şimdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

genelde mail olmuyor hocam google da, ticket oluşturma tarzı şeyleri var, oradan oluşturup sor

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1729 Toplam Mesaj: 4
services admob google play