Admob Reklam Boyutu Sorunsalı
-
Ne Yaptıysam bi düzeltemedim

Şu Alttaki Reklam Kısmını Verdiğim boyutlara sığmasını istiyorum Paddingleri olmasın Ne yaptıysam düzeltemedim.
Alttaki Layout (Reklamın gömülü olduğu)
<LinearLayout android:orientation="horizontal" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="0dp" android:layout_weight="0.1" android:id="@+id/AdMob"></LinearLayout>Javadaki Size Kodum Hepsini denedim olmuyor
adView.setAdSize(com.google.android.gms.ads.AdSize.SMART_BANNER);
Eksik birşey mi yapıyorum ?
-
Bi Up olsun
-
Hocam, layout tanımlamışsın ama kullanmamışsın. Adview yaratmışsın java tarafında ve yaratırken SMART_BANNER olarak tanımlamışsın. Bu sabit bir değer değiştiremezsin bu şekilde. Bence aşağıdaki linkten ayrıntılı bir incele reklam ekleme işini.
Kaynak: Admob guide for developers
Size (WxH) Description Availability AdSize Constant 320x50 Standard Banner Phones and Tablets BANNER320x100 Large Banner Phones and Tablets LARGE_BANNER300x250 IAB Medium Rectangle Phones and Tablets MEDIUM_RECTANGLE468x60 IAB Full-Size Banner Tablets FULL_BANNER728x90 IAB Leaderboard Tablets LEADERBOARDScreen width x 32|50|90 Smart Banner Phones and Tablets SMART_BANNER
mstraker tarafından 16/Mar/16 21:13 tarihinde düzenlenmiştir -
mstraker bunu yazdı
Hocam, layout tanımlamışsın ama kullanmamışsın. Adview yaratmışsın java tarafında ve yaratırken SMART_BANNER olarak tanımlamışsın. Bu sabit bir değer değiştiremezsin bu şekilde. Bence aşağıdaki linkten ayrıntılı bir incele reklam ekleme işini.
Kaynak: Admob guide for developers
Size (WxH) Description Availability AdSize Constant 320x50 Standard Banner Phones and Tablets BANNER320x100 Large Banner Phones and Tablets LARGE_BANNER300x250 IAB Medium Rectangle Phones and Tablets MEDIUM_RECTANGLE468x60 IAB Full-Size Banner Tablets FULL_BANNER728x90 IAB Leaderboard Tablets LEADERBOARDScreen width x 32|50|90 Smart Banner Phones and Tablets SMART_BANNERBulmuştum bunu abi düzelttim sıkıntımı zaten :) Teşekkür ederim genede ilgilendiğin için