Adnet, Google Adwords Tarzı Basit Yollu Sistem Arıyorum?
-
arkadaşlar bir yer için böyle basit yollu milletin üye olup tıklamalarını takip edeceği ve benimde aynı zamanda bunun panelini yönetebileceğim. Hani hangi firma ne kadar tınlamış kaç tıklaması kalmış vs vs gerekli ne varsa olacak bir script arıyorum. mümkün mü böyle bir şey?
-
yokmu böyle bir şey :) icat etmemişler mi :)
-
paylaşılan sürümü varmı acep
-
ff
-
!ff
rene bu haber döküman olayı kötü oldu bence aklımda daha iyi fikir var, öm atıcam toparlayıp
-
FriendFeed mi demek istediniz? Google gibi sordum ama :)) hocam benim kastım paylaşma falan değil. Kıbrıs ile alakaı böyle bir reklam ağı oluşturmak. Yani elimde bir çok site var ve genelide kıbrısta tutulan siteler. Ayrıca 3-5 tanede haber ajanslarının siteleri var tanıdık falan onlarıda reklam ağına alabilecğeim. Bu tıklamalı hizmet varya adnet te falan. tıklıyon 10 kuruş kazanıyon.. yani, sitene reklam ekliyon. öye bir şey arıyorum ben...
-
isim olarak hatırlamasamda bir kaçtane script denemiştim. google dan araştırmayla bulablirsin. ama bu tarz scriptler çok kolay yanıltılabilir.profesyonel ve kurumsal olarak bu işe girişilecekse en sağlıklısı scripti kendiniz yazmanız veya yazdırmanızdır.