Adobe Audution Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

sevgili arkadaşlar adobe audutionda yardıma ihtiyacım var şimdi back vokal konusunda yardımcı olabbilirmi mesela şöle bi söz var bugün hep yalan gecemde kabuslar , atlatmam gerek , yarın çok uzak .    yarın çok uzak kısmını back vokal ile uzatmak istiyorum 2 tane kayıt alıpmı yapcaz ve aldığımız kayıda sesi elektronik yapmak istiyoruz diyelim nasıl olcak bu ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

konu güncel :)

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

zaten merdiven kayıt şeklinde yapmıomusun?

back vokal yapcagın kısmı altta ayrı bi kanalda söle

elektronik ses içinde   söledigini kısmı seç efekt bölümü falan var onları uygula

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

zaten merdiven kayıt şeklinde yapmıomusun?

back vokal yapcagın kısmı altta ayrı bi kanalda söle

elektronik ses içinde   söledigini kısmı seç efekt bölümü falan var onları uygula

-----------------------------

merdiven şeklinde yapıyorum back vokal işi çözdüm ancak şu var elektronik sesi bulamadım :S

Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 4