folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Adobe Creative Suite Yüklenmiyor

Adobe Creative Suite Yüklenmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Adobe creative series cs5 yüklerken " toplam zaman hesaplanıyor" dedikten sonra hiç bir programı yüklemeyip şu hatayı alıyorum.

Hata

Kaç kere başka yerlerden indirdim seriyi ama bir türlü bu hatayı düzeltipte yükliyemedim. Bunda yardımcı olurmusunuz ?

Çözümü filan yoksa,adobe flash professional cs5,adobe fireworks cs5 bu iki programın linklerini verebilirmisiniz ?

Google amcamıza sordum ama bulamadım.

ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ar0fer bunu yazdı:
    -----------------------------

Adobe creative series cs5 yüklerken " toplam zaman hesaplanıyor" dedikten sonra hiç bir programı yüklemeyip şu hatayı alıyorum.

Hata

Kaç kere başka yerlerden indirdim seriyi ama bir türlü bu hatayı düzeltipte yükliyemedim. Bunda yardımcı olurmusunuz ?

Çözümü filan yoksa,adobe flash professional cs5,adobe fireworks cs5 bu iki programın linklerini verebilirmisiniz ?

Google amcamıza sordum ama bulamadım.

-----------------------------

Adobe Flash CS5 Professional 11.0.2 (2011)

Adobe Flash CS5 Professional 11.0.2 | 859.24 MB

Adobe Flash CS5 Pro contains;

Adobe Flash CS5 Professional
    Adobe Air
    Adobe Bridge CS5
    Adobe Device Central CS5
    Adobe Drive CS5
    Adobe Extension Manager CS5
    Adobe Media Player
    Adobe Extend Script Toolkit CS5
    Adobe Media Encoder CS5
    Adobe Pixel Bender Toolkit

Adobe  Flash Professional CS5 software is the industry standard for  interactive authoring and delivery of immersive experiences that present  consistently across personal computers, mobile devices, and screens of virtually any size and resolution.

Express  your creative vision and attention to detail and design pixel-perfect  interactive content with exceptional typography, flexible layouts, and  incredibly smooth animation.

Develop cross-platform web applications and content with an integrated development environment that offers intelligent ActionScript coding tools.

Wow  your audience and produce engaging rich video content and interactivity  that contains expressive, lifelike motion and animation.

Import your design from Adobe Photoshop  CS5 Extended, Illustrator CS5, or InDesign CS5, and then add  interactivity with Flash Professional CS5 to bring your work to life

http://www.filesonic.com/file/1689553101/20.Flash_Pro_Cracked.rar

Adobe Fireworks CS5 11.0 (2011)

.
    Image%20in%20load...

Image%20in%20load...
    Release name: Adobe.Fireworks.CS5.v11.0.Incl.Keymaker-CORE
    Size: 498.0 MB

What is Fireworks?
    ----------------------------------
    Adobe® Fireworks® CS5 software enables you to create expressive, highly optimized graphics for the web or virtually any device %u2014 from smartphones to kiosks to embedded displays. Produce websites, user interfaces, and rich prototypes that are editable in both vector and bitmap modes.

Wireframe websites
    ------------------------------------
    Quickly create wireframes from Fireworks templates. Add text, symbols, and imagery with the robust vector and bitmap toolset. Add pages and customize them quickly with Smart Guides, and export them as clickable PDF mock-ups for approval.

Comp RIA interfaces
    ------------------------------------
    Use vector objects and imported bitmaps to prototype rich Internet application (RIA) interfaces. Apply behaviors to objects to simulate interactivity. Export as Adobe AIR® applications or FXG files for development in Adobe Flash® Catalyst%u2122 and Flash Builder%u2122
    Image%20in%20load...

Image%20in%20load...

Image%20in%20load...
    Image%20in%20load...

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eger sisteminde adobe programlari yuklu idiyse adobe un kendi sitesince cs cleaner diye bir programi var onu indir ve calistir. Yonergeleri takip ederek eski yuklemelerden kalan artikalri temizleye bilirsin.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

hocam saolasın da liinkler çalışmıyor.

@sniperscope hocam onuda denedim olmadı.

Toplam Hit: 1560 Toplam Mesaj: 4