Adobe Director 11.0.0.426
-

Adobe sonunda Director 11 i gecdigimiz gündelrde yayınladı . Ayrıca yeniliklere ve geliştirmelere bakılırsa Yine Flash'ın Ağabeyi olma konumunu pek bırakmamış. yani gercekden FLASH kullanıcıları flashdan baska program tanımam diyorsa yanılıyor.. gercekden Flasın ağabeyidir
Birkaç yeni özellik..
* 40 tan fazla ses video ve imaj kullanabilme
* DirectX 9 içsel desteği
* AGEIA™ PhysX™ motoru. (Mesela medal of honor airborne da kullanılan)
* Flash CS3 ve flv yi full tanıuma durumu
* Unicode desteği umarım bu sefer türkçe tamamen çözülür
* Tırtıksız yazı desteği (Enhanced antialias for text)
* Tabiki arayüz geliştirilmiş
* Full Javascript desteği (help dosyası ve kod örnekleri)
* Bitmap filtreleri
* Xtralar zaten vardı.
DOWNLOAD
File: Adobe_Director_11.0.0.426.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/105723057/Ad....0.426.rar
File-Size: 62,52 MB
Uploaded: 08.04.2008, 03:31:25
---------------------------------------------------------------------------------------------- -
abi paylaşımlar güzel ama ard ardına bu kadar c/p yapma tahribat bukadarını kaldıramaz :)
saollasın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------abi paylaşımlar güzel ama ard ardına bu kadar c/p yapma tahribat bukadarını kaldıramaz :)
saollasın
-----------------------------Denemistim :D
Alper kişisel bir mevzu sorcam
Ne den bukadar aktifsin her konuda sen cıkıyon :D
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------abi paylaşımlar güzel ama ard ardına bu kadar c/p yapma tahribat bukadarını kaldıramaz :)
saollasın
-----------------------------Denemistim :D
Alper kişisel bir mevzu sorcam
Ne den bukadar aktifsin her konuda sen cıkıyon :D
-----------------------------bi bakıyon bana aktifim bi bakıyon 3 ay uğramıyom bile :) bellli olmuyo benim işim
Forumu canlı tutmak lazım
-
alper bunalrın hepisi benim upload ım C/p lik bi metin buluyom o kadar :)
-
crack var mı? sağol
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
alper bunalrın hepisi benim upload ım C/p lik bi metin buluyom o kadar :)
-----------------------------hacı ozaman özür dilerim ya ne bileyim ard ardına açınca birde c/p ye benziyo ben senin için dedim yoksa biliyosun yönetim cıss :)
ama helal olsun kendi uploadlarımızı çoğaltalık ya tahribat yoksa sağdan soldan konu çalan site haline gelmeye başlıyor
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
crack var mı? sağol
-----------------------------crack yok. serial versek olmazmı :) serial ı içinde mevcuttur. valla internet 1024 Upload hızını siz düşünün artık 25 kb sn :S telekomdan aldıımız hizmet aylık 49 YTL ye anca bu oluyor demekki yoksaofiyata 4096 filankullanıcam off upload ın download ın anasını ağlatırım :)