Adobe Flash.Jar Lazımm!!( Tel Icın)
-
arkadaslar telefonum ıcın adobe flash lazım ama sadece jar uzantılı olması gerekıyor sabahtan berı arastırıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevınırım..
-
neden özellikle jar?
telefonunun marka ve modeli ne?
Sis olmuyormu ?
Aramaya devam ediyorum ! -
tel sadece jar desteklıyor hocammm
-
Şunu bi dene bakalım
http://rapidshare.com/files/278946219/Java.zip
bunuda indirebilirsin rardan çıkmış hali
-
tam yuklenıyor yarısında jar bozuk dıyor hocam :S
-
flash playeri internet üzerinde kullanmak istiyorsan yani facebook videolarını falan izleyeceksen o iş jar'la olmaz..
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
flash playeri internet üzerinde kullanmak istiyorsan yani facebook videolarını falan izleyeceksen o iş jar'la olmaz..
-----------------------------ndn öyle dedın kı yanı bıraz daha ayrıntılı anlatırmısın?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ndn öyle dedın kı yanı bıraz daha ayrıntılı anlatırmısın?
-----------------------------sen javayla windowsun bir özelliğini değiştirebilirmisin ? hayır.
aynen cep telefonunda da işletim sistemiyle ilgili dosyalarla oynanması gerekiyor flash player'ın web tarayıcısına entegre edilmesi için.
mesela pc için flash playeri exe olarak kuruyoruz. exe windows sistem dosyasıdır. symbian işletim sisteminin de sistem dosyaları sis uzantılıdır..
-
simbıyan degılkı ısletımı