Adobe Illustrator CS3 Tr Yama Ve Crack Elinde Olan?
-
Adobe Illustrator CS3 dediğim gibi elinde bu programın tr yaması olan varmı acaba nette ben pek bulamadım :S
-
bu zaten türkce hocam...
bende war :)
crack'i upload ediyorum şimdik :)
http://rapidshare.com/files/153889653/Adobe_Illustrator_CS3_Crack.rar.html
crack çalışmıyor hissine kapılma...çift tıkla o gizliden gizliye calisiyo,15 sn bekle programı çalıştır,
kolay gelsin :]
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------bu zaten türkce hocam...
bende war :)
crack'i upload ediyorum şimdik :)
http://rapidshare.com/files/153889653/Adobe_Illustrator_CS3_Crack.rar.html
crack çalışmıyor hissine kapılma...çift tıkla o gizliden gizliye calisiyo,15 sn bekle programı çalıştır,
kolay gelsin :]
-----------------------------hocam benim indirdiğim başka aslında yani ingilazca bana sadect tr yaması lazım şu anda oda ilk öğrenmek için crackını yaptım sağol daha illustrator ne işe yarar onu bile bilmiyorum ama güzeş şeyler yapılıyo galiba photoshop cs 3 yüklenmiyor durmadan hata veriyordu bilgisayara onun için format attım am agene yüklenmedi bende illustratora geçeyim bi deneyeyiim nasıl birşey dedim ve öğrenmek istiyorum ama nette eğitim videolarıda yokmuş :S
buradan sesleniyorum bilenler varsa bana yardım edebilirlermi bir ön hazırlık olarak?
bide ps cs3 ü kurmaya yardım edebilecek bir vatandaş :)
-
Vektörel grafikleri yeniden keşfedin
Adobe Illustrator yazılımı size fikirlerinizi hızlı ve güçlü bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için yeni, yaratıcı bir özgürlük sunuyor. Bitmap görüntüleri hızlıca vektörel çalışmalara çevirin kolaylıkla ve daha hassas boyayın. Akıllı paletler ve iyileştirilmiş çalışma alanı ile zamandan kazanın. Bunlara ek olarak, diğer yazılımlar ile sıkı işbirliği, size basım, video, Web ve mobil aygıtlar için olağanüstü grafikler hazırlama imkanı sağlayacak.Diyo :) bende adobe serisini bulmuştum bir ara...
hepsi kendi sitelerinden ve tek linkti...
indirip arsivledim :D
yoksa pek kullandigimdan degil :]
-
acaba adobe illustrator cs2 var mı full olarak: $
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
acaba adobe illustrator cs2 var mı full olarak: $
-----------------------------Bende Cs 3 full war :)
serial,crack'siz program arşivlemiyorum :D
-
Hocam öğrenmek istiyorsan neden türkçe?Böyle programlarda kendini geliştirmek istiyosan orjinal dilinde öğren.zaten türkçe çevirilerde çok saçma oluyo.