Adobe Photoshop Cs2 Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Photoshop programı lazım oldu. Dolaşırken adobenin cs2 programlarını artık desteklemediği için bedava indirmeye açtığını gördüm. https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2%5Fdownloads indirdim kurdum windows7 de çalışıyor. Programı sadece ingilizce dilinde yükleyebileceğinizi belirteyim. Aşağıdaki link çalışmazsa diye programı ve lisans kodunu bir siteye de yüklüyorum. Daha sonra ekleyeceğim.

Download link: http://download.adobe.com/pub/adobe/magic/creativesuite/CS2_EOL/PHSP/PhSp_CS2_English.exe
    Serial number: 1045-1412-5685-1654-6343-1431

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam ;

http://www.forbes.com/sites/adriankingsleyhughes/2013/01/07/download-adobe-cs2-applications-for-free/

Sanırım ücretsiz değilmiş.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Adobe has disabled the activation server for CS2 products, including Acrobat 7, because of a technical issue. These products were released more than seven years ago, do not run on many modern operating systems, and are no longer supported.
    Adobe strongly advises against running unsupported and outdated software. The serial numbers provided as a part of the download may only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 and need to maintain their current use of these products.

Adobe seri numaralarını sadece daha önce satın alanlar kullanabilir anlamında bir açıklama yapmış ama sanırım bunun amacı daha önce satın alanlarla sorun yaşamamak ve çokta uğraşmamak için. Çünkü Adobe ID'si olan herkes bu indirme sayfasındaki linklere ve seri numaralarına erişebiliyor. Yani aslında ücretsiz ama ücretsiz değil :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Photoshop lazım oldu konunun ilk mesajındaki link çalışıyor ama 10 mb indikten sonra duruyor sizde de öyle mi? Orjinal indirme sayfası: https://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/cs2-product-downloads.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

oşş on numara oldu. zaten son sürümleri kasar diye yükleyemiyordum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

Adobe has disabled the activation server for CS2 products, including Acrobat 7, because of a technical issue. These products were released more than seven years ago, do not run on many modern operating systems, and are no longer supported.
    Adobe strongly advises against running unsupported and outdated software. The serial numbers provided as a part of the download may only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 and need to maintain their current use of these products.

Adobe seri numaralarını sadece daha önce satın alanlar kullanabilir anlamında bir açıklama yapmış ama sanırım bunun amacı daha önce satın alanlarla sorun yaşamamak ve çokta uğraşmamak için. Çünkü Adobe ID'si olan herkes bu indirme sayfasındaki linklere ve seri numaralarına erişebiliyor. Yani aslında ücretsiz ama ücretsiz değil :D

id ile girdim ama sağda solda serial bulamadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    sakabey bunu yazdı

id ile girdim ama sağda solda serial bulamadım

ben id ile girdim. photoshop indirme kısmına geldim. nasıl bi sayfaya girdim bilemedim de böyle liste şeklinde tüm programlar vardı. ordan phosothopa tıkladım liste açıldı. ordan cs2ye indim, indirme linkinin sağında serial vardı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LİNK

download.adobe.com/pub/adobe/magic/creativesuite/CS2_EOL/PHSP/PhSp_CS2_English.exe

SERIAL

1045-1412-5685-1654-6343-1431

Toplam Hit: 1254 Toplam Mesaj: 8