Adobe Photoshop Cs6 Lighting Effects Sorunu
-
S.a
photoshop'ta bulunan filter > render > Lighting Effects tıkladığımda herşeyiyle normal çalışan program donuyor ve hiçbir şekilde cevap vermiyor...
Cs5 bu sorunu yaşamıyordum. Çözümü nedir acaba ?
-
ekran kartı driverı aklıma geldi ilk etapta bi güncelle istersen
-
cs6 beta sürümünü kullanıyordum. bende de yaptı. cs5 e geri döndüm
-
bende sorun yok şimdi denedim win7 64 bit cs6 64 bit
-
Cs6 nasıl iyimi çok fark var mı cs5le arasında geçmemi önerirmisiniz ? Soru sayısı biraz fazla oldu konu dışı oldu hocam kusura bakma :)
-
Hocam bende de win7 64 bit cs6 64 bit var ama yinede sorunlu.
-
Zfr321 bunu yazdı:
-----------------------------Cs6 nasıl iyimi çok fark var mı cs5le arasında geçmemi önerirmisiniz ? Soru sayısı biraz fazla oldu konu dışı oldu hocam kusura bakma :)
-----------------------------3d ile uğraşmayacaksan gerek yok hoca, gerçi hala 3d prof. işler çıkaramıyoruz ama olsun. eskisi işini görüyorsa gerek yok aynı
-
64 açıyorum aynı 32 de açıyorum aynı ekran kartını driverına bi bakım light effectsleri çok hoşuma gitti ama kısmet olmadı kullanmak başka neden yapar acaba ?
cs 5 arasında ufak tefek farklar var...
-
ekran kartı driver ile sorun çözüldü üstad çok saol :)))))
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------Zfr321 bunu yazdı:
-----------------------------Cs6 nasıl iyimi çok fark var mı cs5le arasında geçmemi önerirmisiniz ? Soru sayısı biraz fazla oldu konu dışı oldu hocam kusura bakma :)
-----------------------------3d ile uğraşmayacaksan gerek yok hoca, gerçi hala 3d prof. işler çıkaramıyoruz ama olsun. eskisi işini görüyorsa gerek yok aynı
-----------------------------Teşekkür ederim