folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Adobe Premiere Beni Delirten Sorunları

Adobe Premiere Beni Delirten Sorunları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler Adobe Premier ile yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum az çok çoğu şeyini biliyorum ama bazen delirtiyor adamı. Şimdide çok farklı bir sorunla karşımda yine. Oturdum adam gibi bir video yaptım hazırladım ham videolar full hd sıraladım bütün videoları sonra export edip full hd(1444 X 1080) videonun sonunda 20 dakikasını birleştirmemiş tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı sora dedim acaba hafızada yer kalmadı kesti yok diskte 10 gb yer var bide hata yok delirtti.

Sonra dedim  acaba full hd birleştiremedi bilgisayarın durumu yetmedi :) neyse dedim hd (1280 x 720 ) olarak birde export edeyim. Bu sefer video daha kısaldı.

Bilen müridler anlıcaktır beni video 1,5 saat 3 saate işi hallediyor zaten tekrar tekrar uğraşmaktan gına geldi.

Bu arada sürüm : Adobe Premiere 5.5

Ekran göürntüleri :

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Sorun çözüldü müridler 6.9 gb full hd videoyu  birleştirmek için diskte 20 gb yer gerekiyormuş. Diski boşalttım düzeldi. Toplamda videonun boyutu 10 gb oldu nasıl oluyor yine anlamadım. Giren aynı format çıkan aynı format hatta bazı videolardan kesitim ama çıkan nasıl 10 gb oluyor çözemedim neyse artık ...

Toplam Hit: 593 Toplam Mesaj: 2