Adobe Reader Acil Yardım Arkadaşlar
-
Arkadaşlar benim kız arkadaşımın ticaret lisesinde staj ödevini yapması gerekiyordu işte herneyse bende bunları modül modül olarak buldum indirdim ama modüller ADOBE READER den açılıyor ve benim buradan birçok sayfa silmem gerekiyor ama sayfa yada yazıları silme özelliği yok.. arkadaşlar buradaki dökümandaki yazıları yada sayfaları nasıl silebilrim yada içeriğini değiştirebilirim??
-
Öyle bisey varmi bilmiyorum ama pdf uzantisini worde cevirecek bi program falan vardir sanirsam googlede bi arat istersen
bilenler ilgilensin
-
ctrl + a , wordu aç ctrl + v olabilir kanımca
yada foxit pdf editör kullan
(aaa ö ile yazdım :D)
-
peki tamam arkadaşlar çeviri yaptım office ye ama bu sefer de word de yazılar şu şekilde çıkıyor::
1. Vergi karþýlýðý ayrýldýktan sonra tutar yazýlacaktýr.
2. Ýþtiraklar oraný, iþtirak edilen sermayenin % 5 veya daha fazlasý ise doldurulacaktýr.
3. Sahip olunan tüm gayrimenkuller bu alana yazýlacaktýr.
4. Tahvil, bono, altýn, deðerli taþ ve madenler vs. bu kýsma yazýlacaktýr.
5. iþtiraklere ait hisse senetleri ayrý tutulacaktýr.
6. Ayný bankadan birden fazla türde kredi kullanýlýyorsa ayrý ayrý gösterilecektir.
7. Ayný bankalarýn birden fazla þubesi ile çalýþýlýyorsa ayrý ayrý gösterilecektir.
8. Þirket sermayesinin % 5 ve daha fazla olan borçlar yazýlacaktýr
bunu nasıl düzeltebiliriz -
şimdi bi site vardı ama adını hatırlamıyorum.
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
peki tamam arkadaşlar çeviri yaptım office ye ama bu sefer de word de yazılar şu şekilde çıkıyor::
1. Vergi karþýlýðý ayrýldýktan sonra tutar yazýlacaktýr.
2. Ýþtiraklar oraný, iþtirak edilen sermayenin % 5 veya daha fazlasý ise doldurulacaktýr.
3. Sahip olunan tüm gayrimenkuller bu alana yazýlacaktýr.
4. Tahvil, bono, altýn, deðerli taþ ve madenler vs. bu kýsma yazýlacaktýr.
5. iþtiraklere ait hisse senetleri ayrý tutulacaktýr.
6. Ayný bankadan birden fazla türde kredi kullanýlýyorsa ayrý ayrý gösterilecektir.
7. Ayný bankalarýn birden fazla þubesi ile çalýþýlýyorsa ayrý ayrý gösterilecektir.
8. Þirket sermayesinin % 5 ve daha fazla olan borçlar yazýlacaktýr
bunu nasıl düzeltebiliriz
-----------------------------türkçe karakterler cikmamis , ya yazi fontundandir yadar ceviri yaptigin program turkce karakter desteklemiyordur , kurcala biraz
-
''abbyy pdf transformer''