folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Adobe Readerdaki Flash Animasyonu İndirme

Adobe Readerdaki Flash Animasyonu İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek

bir konuda yardım isteyecektim.

Bir eğitim sitesinde eğitim videoları var . Bu videoları adobe readerın içine flash olarak koymuşlar internet download mannager real player ,freecorder 4 , save flash gibi programları kullandım ancak sadece sesi kaydediyor görüntü yok. site üçretli üyelik isteyen bir site ve belli bir süre sonra üyeliğim bitiyor tekrar izlemek için kaydetmek istiyorum.

Ekran görüntüsü alıyorum ancak çok fazla ders var o yüzden direk indirebileceğim bir yöntem söylerseniz çok sevinirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam Firefox'un Flash Video Downloader diye bir eklentisi var. Ben kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkardığını görmedim. Firefox'a eklentiyi yüklüyorsunuz, Firefox'u kapatıp açıyorsunuz, sonra indirmek istediğiniz video çalışıyor veya duraklatılmış vaziyette iken indirme şansınız oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Hocam Firefox'un Flash Video Downloader diye bir eklentisi var. Ben kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkardığını görmedim. Firefox'a eklentiyi yüklüyorsunuz, Firefox'u kapatıp açıyorsunuz, sonra indirmek istediğiniz video çalışıyor veya duraklatılmış vaziyette iken indirme şansınız oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.

hocam onla denedim ancak ses var görüntü yok :-)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lugur
    lugur's avatar
    Erkek

anlayan yok mu :-(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

pm de söylediğim gibi hocam link vermezseniz yardımcı olamaz kimse. Tahlil edip uğraşmak gerek.

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 5