Adobe Readerdaki Flash Animasyonu İndirme
-
bir konuda yardım isteyecektim.
Bir eğitim sitesinde eğitim videoları var . Bu videoları adobe readerın içine flash olarak koymuşlar internet download mannager real player ,freecorder 4 , save flash gibi programları kullandım ancak sadece sesi kaydediyor görüntü yok. site üçretli üyelik isteyen bir site ve belli bir süre sonra üyeliğim bitiyor tekrar izlemek için kaydetmek istiyorum.Ekran görüntüsü alıyorum ancak çok fazla ders var o yüzden direk indirebileceğim bir yöntem söylerseniz çok sevinirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
-
Hocam Firefox'un Flash Video Downloader diye bir eklentisi var. Ben kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkardığını görmedim. Firefox'a eklentiyi yüklüyorsunuz, Firefox'u kapatıp açıyorsunuz, sonra indirmek istediğiniz video çalışıyor veya duraklatılmış vaziyette iken indirme şansınız oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam Firefox'un Flash Video Downloader diye bir eklentisi var. Ben kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkardığını görmedim. Firefox'a eklentiyi yüklüyorsunuz, Firefox'u kapatıp açıyorsunuz, sonra indirmek istediğiniz video çalışıyor veya duraklatılmış vaziyette iken indirme şansınız oluyor. Denemenizi tavsiye ederim.
hocam onla denedim ancak ses var görüntü yok :-)
-
anlayan yok mu :-(
-
pm de söylediğim gibi hocam link vermezseniz yardımcı olamaz kimse. Tahlil edip uğraşmak gerek.