Adobe Seminer Veriyor Koşun(Webmasterlar)
-
Arkadaşlar Adobenin Ünlü 2 Türk Eğitmeni Şuan Seminer Veriyor Canlı Anlatım Kaçırmayın
Seminere Girmek İçin Linke Tıklayıp Misafir olarak Gir Deyin
http://t.co/byB7QS5
-
Her Çarşamba Adobe Gunlüğü Adresin'de Adobe İstanbul Ofisinde veriliyor saat 11:00-11:30 arası genelde Hakan Çamoğlu - Erhan Meydan - Halid Özgür - Barış Özcan olur :) sadece Web Master'lar için değil seminerler Grafik tasarım vs. var Adobe Program'ları ile ne yapabiliyorsanız. :) Şuan Anlatılan Semineri Web Master'lar içinde okadar önemli değil Adobe Muse Code yazmadan site tasarlamak :) daha çok üşengeçler için HTML yazmak istemeyenlere :) yada grafil tasarım işi ile uğraşanlar için HTML bilmediklerinden yaptıkları Tasarımları site haline getirsinler diye ücretsiz Adobe Preview Programı :) http://www.adobe.com/downloads/ adresinden bakabilirsiniz. :)
-
Flex yüzünden çektiğim işkencelerden dolayı sövmeye gidebilirim :F
-
:) Peki Adam'ların suçu ne Flex diyorsun Flash Catalyst Kullan iyidir AS yazmassın :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------
:) Peki Adam'ların suçu ne Flex diyorsun Flash Catalyst Kullan iyidir AS yazmassın :)
-----------------------------hocam bi projede mecburen flex kullanmam gerekti normalde alakam yok zaten actionscriptle falan ama basit bişey için bi global değişken okutmam gerekiyordu okutana kadar beş takla attım :D
-
sokoban bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------hocam bi projede mecburen flex kullanmam gerekti normalde alakam yok zaten actionscriptle falan ama basit bişey için bi global değişken okutmam gerekiyordu okutana kadar beş takla attım :D
-----------------------------Herşeyi anladım tamam actionscript yazamıyorsunda bunu Flex'i yapan adam'a neden vuruyorsun sen yazamıyorsun :) kullanan kullanıyor Kod yazmak biraz sıkıntılıdır heleki Action Script'te böledir herşeyine dikkat ediceksin :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------Herşeyi anladım tamam actionscript yazamıyorsunda bunu Flex'i yapan adam'a neden vuruyorsun sen yazamıyorsun :) kullanan kullanıyor Kod yazmak biraz sıkıntılıdır heleki Action Script'te böledir herşeyine dikkat ediceksin :)
-----------------------------yauv hocam gidipte söveceğimden değil :D laf olsun diye söyledim ama gerçekten çok abuk bir syntaxı var as'nin.
-
güzel bişey gerçekten ama kaçırdık bugünü geçmiş günlerin seminerlerini takip etme şansımız varmı acaba ?
-
sokoban bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------yauv hocam gidipte söveceğimden değil :D laf olsun diye söyledim ama gerçekten çok abuk bir syntaxı var as'nin.
-----------------------------Syntax Konusunda sonuna kadar haklısın :) okadar Program yazdım :D AS çok farklı gelmişti :)
-
OCEANUS bunu yazdı:
güzel bişey gerçekten ama kaçırdık bugünü geçmiş günlerin seminerlerini takip etme şansımız varmı acaba ?
-----------------------------Evet Seminerlerin Kayıtları bulunuyor http://www.adobegunlugu.com/e-seminerler/ buradan bakabilirsin :)