Adobe Udition 1.5 Real-Time Ses Kaydi (Yardim)
-
Merhaba arkadaslar, Adobe audition da normal pc mikrifinu ile sarki soylerken real-time effektleri nasil duyabiliriz, yani mesela ben sarki soylerken auto-tune veya flanger effekti vermek istiyorum, ama sarkiyi soylerken effektin nasil etki ettigini duymak istiyorum, bunu nasil yapabiliriz? Muzikten anlayan arkadaslar yardmici olursa sevinirim.
Teskurler...
-
kaydı girdikten sonra vokala çift tıkla büyücek kocaman olcak:)
tepede efect var onun içinde delay efect var..
ordan ne tarz bi efect verceini seçip içine girip prestes tende istediğini seçip. preview e basarak dinleyebilirsin okey demeden uygulamaz.
-
Ucuza Mixer , Mic bulabilirim lazım olan mürid'ler için istanbul içi
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------kaydı girdikten sonra vokala çift tıkla büyücek kocaman olcak:)
tepede efect var onun içinde delay efect var..
ordan ne tarz bi efect verceini seçip içine girip prestes tende istediğini seçip. preview e basarak dinleyebilirsin okey demeden uygulamaz.
-----------------------------
Haji, onu biliyorum, benim yapmak istedigim, sesi kaydetmeden mikrofonda sarki soylerken realtime effekti uygulasin. nasil karaoke yaparken bir effekt acinca realtime hemen uygulaniyosa aynen oyle istiyorum.... Yutube da bir videosu vardi, ama oradaki Auditiondan bisey anlamadim...http://www.youtube.com/watch?v=mfhhPQ0DO4o video bu...
-
bunun versiyonu nekine