Adodc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    arkadaslar adodc kullandığım bir programı diğer bilgisayarlarda nasıl calıstırabilirim "MSADODC.OCX or one of its dependenciesnot correctly registered" dio

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    "MSADODC.OCX or one of its dependencies not correctly registered" dio
    ----------------------------------------------------------
    MSADODC.OCX yada ona baglı olanlar düzgün bir şekilde kayıt edilmemiş dior weren hata msjı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    MSADODC.OCX dosyasını internetten bul ve indir,sonra system klasörüne kopyala.Sonra başlat çalıştır a şunu yaz, kayıt işlemi tamamlandı gibi bir msj alırsan sorunsuz programı kullanabilirsin

RegSvr32 c:\windows\system\MSADODC.OCX

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    senin soledigini yaptım artık program acılıyor fakat kayıt ekle dediğinde "object veriable or with block variable not set" diyo simdide napacam

Her akşam yatmadan önce Tanrı"ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı"nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim ve kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı"ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    O zaman programda bir sorun var,yani programcı hatası var,çünkü bir dosyaya bağlı iş yapmıyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    ok onuda hallettim simdi tek bişi kaldı tabi yardımlarınızla onuda asacam insallah
    simdi ben bu programı dier bilgisayarlara setup olarak atıorum program calısıyor
    fakat ben adodc kullandıım için databasei odbc ye tanıtmam lazım simdi benim bilgisayar ozurlu arkdaslarım bunu yapamaz bunu otomatik olarak yapabilirmiyim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akuma
    Akuma's avatar
    Erkek
    Ado kullandıgında ODBC yolunu kurmana gerek yok..
    Adonun özelligi direkt veritabanın yonlenmen var..

Projende Adod üzerine sag tusla özelliklerine gel
    General Bölümde en altta Use Connection String var
    Build de ve açılan pencereden Muhtemelen mDB kullanıyorsundur data olarak Microsoft jet 4.0 OLeDb yi sec Next de açılan yerde
    Datanın yerini göster tamam de kapansın.
    Sonra Adonun özelliklerinde Recordsource vardır oraya gelip CommandType bölümünden Tableyi sec ve altında table stored procedure bölümündende hangi tabloya bilgi atıyorsan onu sec.

Bu adoyuda artık datagridlemi takip ediyorsun bilmiyorum muhtemelen datagriddir.Datagridede adoyu set ediyorsun.

Bitti bukadar. artık odbc köprüsünü kullanmana gerek yok.

Tanrı Fındıgı Verir Ama Kırmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enter
    enter's avatar
    Erkek
    "akuma" kardes cok saol

arkadaslar ilgilenen herkese cok tesekkur ederim hepinizden Allah razı olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Akuma
    Akuma's avatar
    Erkek
    rica ederim..itin olsun ardından kossun

Tanrı Fındıgı Verir Ama Kırmaz.
Toplam Hit: 2325 Toplam Mesaj: 9