Adres Satırı Daima Root Da Kalsın
-
arkadaşlar bu ara php ile uğraşıyorum, şöyle bi sorunum var, örneğin kullanıcı sayfama girdi, index.php çalıştı haliyle ,ordan username parola girdi kulgir.php çalıştı neyse şimdi ben içinde pass olan dosyaları farklı directorylere atıyorum, mesela passportları ana.php de tutmuyorum da hede diye bi directory açıp onun içine att.php gibi bi isimle koyuyorum, şimdi adres satırında directorylerin görünmesini nasıl önleyebilirim? www.benimsitem.com/hede görünmesin istiyorum, bazı sitelere giriyorum bütün sayfaları dolaşıyorum adres çubuğunda sitenin giriş sayfası dışında bişey yazmıyo, bu nasıl yapılır?
-
O klasorun içine boş bi index.php oluştur :))))
-
a4 doru diyo :D. hatta sayfa goruntulenmiyoru farkli kaydet index.php olarak at o dizine ole bi klasor olmadigini sansinlar :P
-
siteyi komple bi iframe içinde gösterirsen adres satırı değişmez..
-
boş index.php biraz acayip geldi ama çalışıyo güzel iframe metodu da güzelmiş, peki başka metod varmı? örenmişken tam öreniyim :)
-
ajax denilen javascript xml haberleşme olayını kullanıcan
-
Yeni bi konu açmanın anlamı yok :)
Burada sorim.Şimdi arkadaşlar ben bi site yapıyorum diyelim basit bi portal html ile ufak kendi çapımda mk portal benzeri ama o kadar gelişmiş değil.
-----------------------------
-----------------------------
Hakkımızda Dökümanlar İletisim
Tabi Yanlardada saat tarih üyelik bilgileri cs.
Anlattığım Ana sayfa ben dökümanlara tıklayon ortadaki boş alana yazılar çıksın yani her sayfa için tekrardan saat avata falan oluşturmak istemiyorum.Bunu Nasıl yaparım? -
http://cemilehamdi.com
İstediğim Bu şekil Bunu nasıl yaparım.Her Link için yandaki
Anasayfa
Atatürk Köşesi
Hakkımızda
Her Link için bunları tekrarmı koymalıyım.? -
tagext biraz daha kassak başka bi yolu yokmu? hani böle daha bi basitinden :)
Toplam Hit: 1326 Toplam Mesaj: 9