folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adres Tespiti ?

Adres Tespiti ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

İsmini soy ismini tc sini ve telefonuna kadar bildigimiz bir kişi nin adresini tespit etmemiz gerekiyor.kiz mevzusu falan bi şey degil bi dargınlık meselesi cözmemiz gerekiyor bi arkadaş noyan mi öyle bi şey dedi nedir bu yada başka bi yollunu bilen varmi ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

118 xx numaralarını ara telefon numarasını söyle adını soyadını ver arkadaşa süpriz yapcam yurt dışından yeni geldim de verirler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

facebook?

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

adını soyadını baba adını google yaz olmadı tek tek dene hocam google da çare tükenmez elbet bi madalya almıştır

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Tc sinden seçmen listelerinden kontrol et.En azından sandığa göre mahallesine kadar yaklaşırsın.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

walla karıştır bi ara bulmuştum ben, nüfus idaresi olabilir. TC kimlikten veriyo adresi.

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

legendary bunu yazdı:
    -----------------------------

Tc sinden seçmen listelerinden kontrol et.En azından sandığa göre mahallesine kadar yaklaşırsın.

-----------------------------

Devamını getireyim. mahallesini bulduktan sonra muhtara sor. Yalnız artık muhtarlar oturdukları yerin adresini vermiyorlar. Benim başıma geldi. Alacak verecek davaları çok şu günlerde. Bizde bir yalan bulduk, genelde tutuyor. Ben mobilyacıyım dersin sipariş aldık nakliye yapçaktık ancak mobilyayı alan kişinin ( senin aradığın şahıs.) adresni kaybettik muhtar bey. Mallar arka sokakta kamyonda bekliyor. Allah rızası için adresini verebilirmisin muhtarcım.. Ama bakarsın adam hiç zorluk çektirmez verir adresini. Bellide olmaz.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 7