Adres Tespiti ?
-
İsmini soy ismini tc sini ve telefonuna kadar bildigimiz bir kişi nin adresini tespit etmemiz gerekiyor.kiz mevzusu falan bi şey degil bi dargınlık meselesi cözmemiz gerekiyor bi arkadaş noyan mi öyle bi şey dedi nedir bu yada başka bi yollunu bilen varmi ?
-
118 xx numaralarını ara telefon numarasını söyle adını soyadını ver arkadaşa süpriz yapcam yurt dışından yeni geldim de verirler
-
facebook?
-
adını soyadını baba adını google yaz olmadı tek tek dene hocam google da çare tükenmez elbet bi madalya almıştır
-
Tc sinden seçmen listelerinden kontrol et.En azından sandığa göre mahallesine kadar yaklaşırsın.
-
walla karıştır bi ara bulmuştum ben, nüfus idaresi olabilir. TC kimlikten veriyo adresi.
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
Tc sinden seçmen listelerinden kontrol et.En azından sandığa göre mahallesine kadar yaklaşırsın.
-----------------------------Devamını getireyim. mahallesini bulduktan sonra muhtara sor. Yalnız artık muhtarlar oturdukları yerin adresini vermiyorlar. Benim başıma geldi. Alacak verecek davaları çok şu günlerde. Bizde bir yalan bulduk, genelde tutuyor. Ben mobilyacıyım dersin sipariş aldık nakliye yapçaktık ancak mobilyayı alan kişinin ( senin aradığın şahıs.) adresni kaybettik muhtar bey. Mallar arka sokakta kamyonda bekliyor. Allah rızası için adresini verebilirmisin muhtarcım.. Ama bakarsın adam hiç zorluk çektirmez verir adresini. Bellide olmaz.