Adsense Alternatifleri
-
merhaba
bi torrent sitem var reklam olmasın yazmiyim buraya geçen adsense koydum 2,5 günde 4 dolar falan oldu ama torrent siteleri yasakmış googleda banlanırım diye kaldırdım
adhoodu buldum alternatif ödeme falan alamıyomuş millet(netteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla)
adsense e alternatif olarak ne kullanabilirim?
-
Takibe alındı. Birde adsense filan Facebooktan gelen kullanıcınin tıkından sorun yaratıyor mu?
-
adhood parani yatiriyor ama yuzde 20 mi 30 mu ne kesinti yapiyor. adsense alternatifi yok kisacasi. r10 gibi yerlerden direk reklam alacaksin trink para
-
adchoices i çok görüyorm özellikle yabancı sitelerde.
-
r10'da reklam veren çok hocu oradan bulabilirsin.
ayrıca bişi soracam reklamları böyle sağa sola yerleştirdinde millet mi tıkladı yoksa kod yardımıyla filan her girene tıklattın mı ?
-
ben birkaç sene gittigidiyorla çalıştım iyi paralar kazandım. daha sonra adsense'e geçtim. ara ara başka şeyler de kullandım. ama en namuslusu adsense. türk olarak da gittigidiyor iyidir hala devam ediyorsa.
-
Kreyzi bunu yazdı
r10'da reklam veren çok hocu oradan bulabilirsin.
ayrıca bişi soracam reklamları böyle sağa sola yerleştirdinde millet mi tıkladı yoksa kod yardımıyla filan her girene tıklattın mı ?
yok hocu yerleştirdim millet tıkladı kod mod girmedim.bende beklemiyodum böyle bişeyi.sitenin günlük hiti 1000 civarı.gittigidiyor reklamlarına bakıcam şimdi.
-
reklamstore var. ben yeni öğrendim bi arkadaşımdan. onun kazancı iyi. aslında gelir elde edebilmek için sitelerimize birbirimizden hit gönderebiliriz. bence hoş şeyler çıkabilir ve sitelerimiz google da üst sıralara çıkabilir.
-
Freak bunu yazdı
reklamstore var. ben yeni öğrendim bi arkadaşımdan. onun kazancı iyi. aslında gelir elde edebilmek için sitelerimize birbirimizden hit gönderebiliriz. bence hoş şeyler çıkabilir ve sitelerimiz google da üst sıralara çıkabilir.
gel gönderek hocu, banner verdiniz "koy şunu kenara köşeye" dedinizde koymadıkmı?
-
Freak bunu yazdı
bi link kardeşliği kurulsa fena olmaz