Adsense Alternatifleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhaba

bi torrent sitem var reklam olmasın yazmiyim buraya geçen adsense koydum 2,5 günde 4 dolar falan oldu ama torrent siteleri yasakmış googleda banlanırım diye kaldırdım

adhoodu buldum alternatif ödeme falan alamıyomuş millet(netteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla)

adsense e alternatif olarak ne kullanabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Takibe alındı. Birde adsense filan Facebooktan gelen kullanıcınin tıkından sorun yaratıyor mu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adhood parani yatiriyor ama yuzde 20 mi 30 mu ne kesinti yapiyor. adsense alternatifi yok kisacasi. r10 gibi yerlerden direk reklam alacaksin trink para
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

adchoices i çok görüyorm özellikle yabancı sitelerde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

r10'da reklam veren çok hocu oradan bulabilirsin.

ayrıca bişi soracam reklamları böyle sağa sola yerleştirdinde millet mi tıkladı yoksa kod yardımıyla filan her girene tıklattın mı ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ben birkaç sene gittigidiyorla çalıştım iyi paralar kazandım. daha sonra adsense'e geçtim. ara ara başka şeyler de kullandım. ama en namuslusu adsense. türk olarak da gittigidiyor iyidir hala devam ediyorsa.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

r10'da reklam veren çok hocu oradan bulabilirsin.

ayrıca bişi soracam reklamları böyle sağa sola yerleştirdinde millet mi tıkladı yoksa kod yardımıyla filan her girene tıklattın mı ?

yok hocu yerleştirdim millet tıkladı kod mod girmedim.bende beklemiyodum böyle bişeyi.sitenin günlük hiti 1000 civarı.gittigidiyor reklamlarına bakıcam şimdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

reklamstore var. ben yeni öğrendim bi arkadaşımdan. onun kazancı iyi. aslında gelir elde edebilmek için sitelerimize birbirimizden hit gönderebiliriz. bence hoş şeyler çıkabilir ve sitelerimiz google da üst sıralara çıkabilir.

SYL 184
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

reklamstore var. ben yeni öğrendim bi arkadaşımdan. onun kazancı iyi. aslında gelir elde edebilmek için sitelerimize birbirimizden hit gönderebiliriz. bence hoş şeyler çıkabilir ve sitelerimiz google da üst sıralara çıkabilir.

gel gönderek hocu, banner verdiniz "koy şunu kenara köşeye" dedinizde koymadıkmı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

bi link kardeşliği kurulsa fena olmaz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1458 Toplam Mesaj: 10