Adsense Ban Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Google adsense hileli reklam sebebiyle kişiyi banladığında,ad ve soyada mı ban koyuyor?Mehmet Yılmaz adlı biri adsense'den ban yese,Türkiyede yaklaşık

700bin civarında Mehmet Yılmaz ad ve soyadlı kişi var,bu kişiler adsense hesabı alamayacak mı?Yanlış hatırlamıyorsam,Tc kimlik no istemiyordu adsense..

Bilgisi olan var mı? 

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    id ye koyar arkadaşım google a fazla yaslanmayın orada hiç para kazanamadım. aklını çalıştırırsan çok iyi paralar kazanırsın internetden

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    id ye koyar arkadaşım google a fazla yaslanmayın orada hiç para kazanamadım. aklını çalıştırırsan çok iyi paralar kazanırsın internetden

Mesela ? :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

id derken neyi kast ettin,anlayamadım? 

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Ban sadece ad, soyad dahilinde değil. Telefon numarası, adres ve kayıt formuna yazdığını diğer bilgilerle banlanıyorsunuz. Konya da bulunan xxx banlandığında İstanbuldaki xxx in başvuruları red edilip, hesapları kapatılmıyor. Sadece incelemeye alınıp 2-3 gün geç onaylanıyor.

!!!
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 5