Adsense Başvuru Onaylanmaması Hakkında Bir Soru
-
:) malum adsenseden gelir elde etmek için 3 gün önce başvuru yapmıştım... dün cevabı gelmiş :)
:) ben domain isminden dolayı onaylanmaz diye beklerken :)(yasevyasiktirgit.com)
:) gelen cevap aşşağıda
Merhaba ***** *****,
Google AdSense'e olan ilginizden dolayı teşekkürler. Program
uzmanlarımız başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kurallarıyla
uyumlu olmadığını gördüler. Bu yüzden, sizi şu anda Google AdSense'e
kabul edemiyoruz.
Başvurunuzu aşağıdaki sorunlardan dolayı onaylamadık.
Sorunlar:
- Yapım aşamasında
---------------------
Daha fazla detay:
Yapım aşamasında: Bu programa katılabilmek için sitenizin büyük kısmı
tamamlanmış ve işlevsel durumda olmalıdır. Sitenizi gözden geçirdikten
sonra, sitenizin pek çok sayfasının eksik veya yapım aşamasında
olduğunu, veya bir çok kırık bağlantı içerdiğini tespit ettik. Siteniz
tamamlandığında, başvurunuzu gözden geçirmekten memnuniyet duyacağız.siteye baktığımız zaman :) www.yasevyasiktirgit.com yapım aşamasında falan değil hotel indexi war :)
bir çok arkadaş bu indexle :P onaylattı başvurusunu ? bende neden böyle cevap geldi acaba :)
bir düşünceme göre google domaini :P yapım aşamasındayken indexlemiş hala google de arattığımda yapım aşamasında olajn sayfa sonucu çıkıyor karşıma bununla alakalı olabilirmi ? yada herhangibi bilgisi olan arkadaş varmı bu konuda :) ?
-
tekrar değerlendirme talebinde bulundur S: olur böle hatalar gogle amca yakalar :P
-
bana cevap bile vermiyor şerefsizler
-
aynen bana da cevap vermediler ben onlara hiç cevap vermedim:D:D:D
-
walla diğer domainde banada cvp vermiolarda :P bunda geri göndersem aynı şekilde bunada öle yapcaklar die korkuorum :|
-
Our webpage is under consruction.We appreciate your patience
RESERVATIONS: 1(800) 257-4164
Alpha Resort Hotel © 2007?????????
Arkadasim :) sitenin alt kismina koskocaman "Web sitemiz yapim asamasindadir.Sabriniza tesekkur ederiz" yazmisin ingilzce olarak sonra sitem yapim
asamasinda degildi diyorsun ? Google da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demiş sana resmen :) sen su resimleri guzel bi template icine oturttur
linkleride duzgun ve guzel yelere yonlendir sonra birdaha maili yolla bu sefer kabul olur.
-
Benim çakma otel sayfamı aynen cplemiş aq senin tro. Adamlar dandikliğinden çakmasın diye yazdık altına çalışma var diye.
-
başıma böyle bir olay gelmişti sonra maili cevapladım adsense-tr adresine küfürleri saydım dedim sizin yapacagınız işinde reklamında ta aq ...... saydım
sonra aynı maili bana geri attılar :|
-
konunun silinmesini talep ediom a.k :|
hepsi firex k*şarı yüzünden =(
-
google sayfa sayısına da bakıyo sanırım. ben bir blogla müracaat ettim kabul etmedi sonra bi web sitesi ile müracaat ettim 35-40 sayfalı onu hemen kabul etti.