Adsense Başvurum Onaylandı
-
Kac kere başvurdum bugün onaylanmış ama hitim az reklamdan kazanç nasıl sağlarom arkadaşlar dualarim kabul oldu en sonunda ama hitim az birde adsenseden banlanmamam için neler yapmaliyim
flybatwin tarafından 10/Ara/17 07:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam lar adsense kodunu head etiketine eklendim reklar gözükmüyor neden acaba yardımcı olacak biri varmı acaba
-
Bir zamanlar bende yapmıştım ilk eklediğin gibi reklamlar gelmez diye anımsıyorum, braz beklersen gelir, bu bir günde sürebilir..
-
ShockMan bunu yazdı
Bir zamanlar bende yapmıştım ilk eklediğin gibi reklamlar gelmez diye anımsıyorum, braz beklersen gelir, bu bir günde sürebilir..
Hocam tamam reklamlar çıktı fakat hitim az hitini nasıl artar hergün icerik giriyorum başka ne yapmam lazim adsenseden kazanmak icin
flybatwin tarafından 10/Ara/17 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam düzenli içerik girdiğin zaman, Google ve diğer arama motorlarının botları tarafından siten indekslenir, ve arama sıralamalarında siteni ön saflara çıkarabilirler, üye çekerek ve onların ilgisini çekecek şeylere odaklandıracak bir fikirler geliştirmelisin.. siten ne üzerine bilmiyorum, ama ziyaretçiyi sitene bağlayabilecek bir sebep yaratmalısın, mesela Ticaret gibi, yada Eğlence gibi, içerik kalitesi özgün ise ve aranılan hedef gayeye hizmet ediyorsa siten hit alır.
Adsense reklamlarına o kadar bel bağlamamalısın, genellikle üyeler pek reklamlara tıklama heveslisi değillerdir, ama çok yüksek hit alıyorsa siten günlük o zaman hatırı sayılır bir gelir elde edebilirsin. Korkarım şu ana kadar anlattıklarımı zaten sende biliyordun. :)
Yani ne diyebilirim ki, sabırlı olacaksın içeriklerin kaliteli ve özgün olacak, başka sitelerde olmayan bir şeyler olacak.. Böyle şeyler olmalı..!