Adsense Başvurum Onaylandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Kac kere başvurdum bugün onaylanmış  ama hitim az reklamdan kazanç nasıl sağlarom arkadaşlar  dualarim kabul oldu en sonunda ama hitim az birde adsenseden banlanmamam için neler yapmaliyim

flybatwin tarafından 10/Ara/17 07:46 tarihinde düzenlenmiştir

www.tekno50.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

Hocam lar adsense kodunu head etiketine eklendim reklar gözükmüyor neden acaba yardımcı olacak biri varmı acaba

www.tekno50.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bir zamanlar bende yapmıştım ilk eklediğin gibi reklamlar gelmez diye anımsıyorum, braz beklersen gelir, bu bir günde sürebilir..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Bir zamanlar bende yapmıştım ilk eklediğin gibi reklamlar gelmez diye anımsıyorum, braz beklersen gelir, bu bir günde sürebilir..

Hocam tamam reklamlar çıktı fakat hitim az hitini nasıl artar hergün icerik giriyorum başka ne yapmam lazim adsenseden kazanmak icin

flybatwin tarafından 10/Ara/17 12:35 tarihinde düzenlenmiştir

www.tekno50.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@flybatwin  

Hocam düzenli içerik girdiğin zaman, Google ve diğer arama motorlarının botları tarafından siten indekslenir, ve arama sıralamalarında siteni ön saflara çıkarabilirler, üye çekerek ve onların ilgisini çekecek şeylere odaklandıracak bir fikirler geliştirmelisin.. siten ne üzerine bilmiyorum, ama ziyaretçiyi sitene bağlayabilecek bir sebep yaratmalısın, mesela Ticaret gibi, yada Eğlence gibi, içerik kalitesi özgün ise ve aranılan hedef gayeye hizmet ediyorsa siten hit alır.

Adsense reklamlarına o kadar bel bağlamamalısın, genellikle üyeler pek reklamlara tıklama heveslisi değillerdir, ama çok yüksek hit alıyorsa siten günlük o zaman hatırı sayılır bir gelir elde edebilirsin. Korkarım şu ana kadar anlattıklarımı zaten sende biliyordun. :) 

Yani ne diyebilirim ki, sabırlı olacaksın içeriklerin kaliteli ve özgün olacak, başka sitelerde olmayan bir şeyler olacak.. Böyle şeyler olmalı..!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 5
adsense