Adsense Bilen Adsenseden Para Alanlar Baksın...
-
arkadaşlar 4 ay önce adsense başvurusu yapmıştım 2 hafta sonra onaylandı ve web siteme reklamlarını yerleştirmiştim... hesabımdaki para 100 dolar olduğunda çekebiliyormuşum 100 dolar olduğunda paramı çektiğimde ne kadar vergi ödemem gerekiyor. adsenseden geliri olanlar vergi ödüyormuş sanırım... bu vergi 100 dolarda ne kadar oluyo nereye nasıl ödeniyo bilgilendirirseniz sevninirim çok lazım...
-
Amerikada şirketin malın mülkün varsa vergi ödersin yoksa gerekyok vergiye ;)
-
wergi mergi yok |. ödemeyi eft olarak seçersen ben öle almı$tım o günün kur fiyatiyla çarpıp tl olarak bankaya yatırıyor hiçbi kesinti yapmadan.
-
adsense denen sistemin, Türkiyeye vergi ödemediğinden senden vergi alması da abes olurdu zaten.
çünkü vergi devlete verilmek için alınır. bkz: kdv, ötv cart curt. şirketler senden alır muhtasar veya kdv beyannamesi ile devlete öder.
adsense bizim devletimize vergi ödemediğinden, türkiye sınırlarındaki kullanıcılardan vergi kesmiyor. eğer ki bizim devletimiz bilişim konusunda 5-10 yıl sonra kendini geliştirip, interneti ciddiye alıp da internet reklamcılığını vergi kanununa eklerse ozaman ödemek zorunda oluruz...
şuanda excanın da dediği gibi 100 dolara ulaştığında ödeme zamanının kuru ile tl parasına çevirilip hesabına aktarılıyor. tabi banka hesabına istediysen. oda galiba istanbul city bank mı ne ordan gelmişti bana havale.
-
adsense geçen yıla kadar tam bir kalpazan çetesi pezolar . kendis sayfamda ozmanlar binlerce hit alırken adsenseyi sayfama ekledım . 95 $ olduğu zaman hesabımı bloke ettiler sebep 1 Ip adresinden fazla tıklama olduğu içinmiş :) Alayınıza kafam girsin diye mail attım okadar..
-
cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum... vergi amerikada yaşayanlar için yani.
peki arkadaşlar benim hesap numaram var halk bankasında istediğim bankanın hesap numarasını verebilirmiyim acaba...
-
ben 1 kere aldım 100 dolar oda 3 ayda anca toplandı :D sonra 20 dolar daha olmuştu kapadım hesabı adsense ye reklam vereceğime dışarıdan aylık şu kadar reklam diye değer biçer reklam alrım daha iyi