Adsense Geçersiz Tık Önleme Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Arkadaşlar eskiden joomla kullanıyordum. (2006-2007) O zamanlar bir eklenti vardı, adsense reklamlarına aynı ip den 2-3 kere tıklanınca o ip'ye reklamları 24 saat süre zarfında göstermiyordu.

Geçersiz tıklamaları önlemek için bu şekilde bir kod oluşturmamız mümkün mü?

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bende hatırlıyorumda öyle bişeyi koddur şudur budur bence gerek yok.  

raporlarını kontrol et.    tık ve gelen ücret arasında bir problem görüyorsan (geçersiz tıklamalar sayılır ama para vermez) . google ' a mail ile durumu bildir. 

banlanmaman için yeterlidir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

bende hatırlıyorumda öyle bişeyi koddur şudur budur bence gerek yok.  

raporlarını kontrol et.    tık ve gelen ücret arasında bir problem görüyorsan (geçersiz tıklamalar sayılır ama para vermez) . google ' a mail ile durumu bildir. 

banlanmaman için yeterlidir.

Doğru söylüyorsun hocam ama her zaman kontrol olmuyor. O yüzden soruyorum. 2 gün giremesek internete bannlanırız. Birisi ibneliğine yapıyor.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bu kodları adsense farklı algılayıp banlayabiliyor, tek çare kontrol edeceksin ve bi anormallikte google'a bildiricen, to oranına bak fazla uçmasın.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

bu kodları adsense farklı algılayıp banlayabiliyor, tek çare kontrol edeceksin ve bi anormallikte google'a bildiricen, to oranına bak fazla uçmasın.

Bende tam bunu soracaktım. Mesela günde 1000-2000 tık alan siteler var. bunların geçersiz tıklamayı sayı ile fark etmesi imkansız. To oranı ile mi fark ediyorlar? Birde To oranı sizce ortalama kaçlarda olmalı? Şu an benim sitede 2.5.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ziyaret sayısı ve tıklama oranları dengeli olmalı

siteyi 100 kişi ziyaret ediyorsa 80 kişinin reklamlara tıklaması ban sebebidir hatta yarısının tıklaması bile ban sebebidir.

google ile iyi geçinmek istiyorsan to oranın %5'i fazla geçmesin mümkünse maximum %2 %3 olsun

bir de sakın sen veya yakınların tıklamasın

TO = Tıklama sayısı / gösterim, görüntüleme veya sorgu sayısı

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

uplayalım belki fikri olan çıkar.

Toplam Hit: 1300 Toplam Mesaj: 7