Adsense Gelirinin Anlık Azalması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Merhaba sevgili dostlar. Son iki gündür AdSense gelirimle alakalı enteresan bir durum yaşıyorum. Şöyle örnek verecek olursam; örneğin sabah saat 9'da adsense gelirimi İOS uygulaması üzerinden anlık olarak izliyorum ve 4 TL'ye ulaştığını görüyorum. Fakat saat 9:30da uygulamaya yeniden girdiğimde 3.50 TL'ye düştüğünü görüyorum. Bunun ilk başta sayfayı yenilemeyi unuttuğumdan olduğunu düşündüm fakat, son birkaç gündür sürekli olarak güncel şekilde geliri dikkatli şekilde takip ediyorum ve 2-3 kere başıma geldi. Anlık bir rakama ulaşan gelirim birkaç saat yada dakika sonra azalıyor. Çok enteresan bir durum değil mi? Sebebi ne olabilir?

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

oluyor öyle. adsense sürekli güncellenme içinde. anlık yansıma olayı gerçekte yok. ama çok ciddi değişmez eğer sahtekarlık tespit edilmediyse.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

oluyor öyle. adsense sürekli güncellenme içinde. anlık yansıma olayı gerçekte yok. ama çok ciddi değişmez eğer sahtekarlık tespit edilmediyse.

Yok hocam adsense acisindan illegal hicbir durum yok sitemde. Zaten bir sahtekarlik olursa direk tamamiyla banlar diye biliyorm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Geçersiz tıklamaların vardır hocam. Click fraud tarzı bir script kullanarak reklamlarını kontrol altına alıp denermisin belki saldırı alıyorsundur?

Whatsapp : +491783959367 | Website : https://tr.uno-medya.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek

Bu arada yerel saat ile 10:00 da sıfırlanıyor adsense. 

Whatsapp : +491783959367 | Website : https://tr.uno-medya.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Kentaki bunu yazdı

Bu arada yerel saat ile 10:00 da sıfırlanıyor adsense. 

Dedigin olaya bi bakicam hocam. Birde benim ki hep 12den 12ye sifirlaniyo geceleri. 10 olmadi hic. 

Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 6
adsense geliri adsense takibi