Adsense Hesabı Alıcam
-
2 yıldır uğraşıyorum bi adsense alamadım. Sürekli adres yanlış dio google. Satılık içinde 0$ bulunan bi adsense hesabı arıyorum. Varmı satan?
-
bağladık 1 hafta sonra alıyorum :W
-
aynı sorun bendede var çıldırcam artık. ne kadara aldın yazar mısın? host domain diğer masraflar derken bunada para vermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
-
hocalar siteleriniz neyle alakalı bi yazar mısınız. çünkü ben istedim o hafta içinde hesap açıldı bana..
-
hocam ev adresiniz sağlanamadı diyo site adresiyle alakası yok kurumsal kişisel bütün siteleri denedim
-
alla alla ya sitenin içeriğiyle alakalı olabilir mi ki ? çünkü benm arkadaşlar var beraber blog açtık elektronikle alakalıydı hepsi. hepsine de hesap açıldı. o yüzden sordum
-
$22 dolar var içinde..
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------
alla alla ya sitenin içeriğiyle alakalı olabilir mi ki ? çünkü benm arkadaşlar var beraber blog açtık elektronikle alakalıydı hepsi. hepsine de hesap açıldı. o yüzden sordum
siteyle alakası yok ama kurumsallara veriolar diye duydum. netten budakfermuar diye bi site buldum kurumsal onu yazdım bakalım nolcak bi arkadaş bahce çitleri sitesi yazmışdı anında çıktı :D -
media_center bunu yazdı:
$22 dolar var içinde..
hocam anlaştık ama kaça bırakıyon seninkinide alırız :D -
içindeki dolar + 10 dolar daha verin satim :D
Sayfa gösterimleri Tıklamalar Sayfa TO Sayfa eBGBM [?] Kazançlar İçerik için AdSense 28.566 391 1,37% 0,22 $ 6,30 $