folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Adsens'e Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Adsens'e Hesabıma Giriş Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım 20 gün önce Android uygulamamı emülatör de test ederken bi anda hesabım 30 günlüğüne askıya alındı dedim bekleyeyim. O aralar hesabım askıya alınmasına rağmen giriş yapabiliyordum.

Şimdi admob hesabıma giriş yaparken (Şu siteden  http://www.google.com.tr/admob/?_adc=ww-tr-ha-bk&gclid=Cj0KEQjwv467BRCbkMvs5O3kioUBEiQAGDZHL7MzT6hM0RGme-DG7KIEo727BxHVwD36WLTAcTWOVK8aAq2c8P8HAQ )

403. That’s an error.

We're sorry, but you do not have access to this page. That’s all we know.

Bu hatayı alıyorum..

Mailime gelen hata mesajı ;

Sayın Kullanıcımız,

Yakın zamanda AdMob hesabınızda geçersiz etkinlik gerçekleştiğini tespit ettik. Bunun sonucunda, hesabınızı 30 günlüğüne geçici olarak askıya aldık. Bu süre zarfında mobil uygulamalarınızda reklam gösterilmeyecektir.

Hesabım neden askıya alındı?

Kendi AdMob reklamlarınızı test modu haricinde bir ayarda tıkladığınızı tespit ettik. Bu, AdMob Program Politikaları tarafından yasaklanmıştır.

Saptadığımız geçersiz etkinliklerle ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyebileceğinizin farkındayız. Bu bilgiler tescilli saptama sistemimizi atlatmak için kullanılabileceğinden, geçersiz etkinliğe konu uygulamalar veya kullanıcılar da dahil olmak üzere, yayıncılarımıza spesifik hesap etkinlikleri hakkında bilgi veremiyoruz.

Bu tek seferlik bir askıya alma işlemidir ve bu işleme itiraz edilemez. 30 günün sonunda, hesabınızda reklam sunumu otomatik olarak yeniden etkinleştirilecektir.

Geçersiz etkinliği belirlemek ve durdurmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyarsanız lütfen AdMob reklam kodunuzu uygulamalarınızdan kaldırarak reklamların görüntülenmesini önleyin.

AdMob hesabınızın askıya alındığı ara dönemde hesabınızda başka sorunlar bulunursa, askıya alma dönemi sona ermeden hesabınızın kalıcı olarak devre dışı bırakılabileceğini lütfen unutmayın. Yayıncı hesaplarının devre dışı bırakılmasının olası nedenlerini daha iyi anlamak için lütfen hesap kapatma işleminin en yaygın nedenlerini içeren listemizi inceleyin.

Hesabınızda gelecekte de geçersiz etkinlik tespit edilmesi durumunda hesabınız ek cezalara tabi olur ve kalıcı olarak devre dışı bırakılabilir.

Askıya alma işlemi ödemelerimi nasıl etkiler?

Hesabınız yeterli miktarda geçerli trafik oluşturduktan sonra tekrar ödeme almaya başlayabilirsiniz.

Askıya alma işleminin bir sonucu olarak, hesabınızdaki ödenmemiş geliri alıkoyacak ve bu tutarı Google'ın payını düştükten sonra etkilenen reklamverenlere iade edeceğiz. Ayrıca, uygulamalarınızda reklam sunumu başladıktan sonra, gelecek ödemeleri 30 günlüğüne bekleteceğiz. Bu süre içinde para kazanmaya devam edeceksiniz ve hesabınızın iyi durumda olması halinde geliriniz bir sonraki ödeme döneminde ödenecektir.

Bunun tekrar olmasını nasıl engelleyebilirim?

Sorunun olası kaynağını belirlemenize yardımcı olması için, aşağıdaki kaynakları incelemenizi öneririz:

Reklam trafiğinizin yönergelerimize ve politikalarımıza uymasını sağlama konusunda proaktif olmanızı öneririz. Gösterdiğiniz anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz. Askıya alma süreci bittikten sonra, iyi durumda olan bir hesapla AdMob ağına dönmenizden mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Google AdMob Ekibi

Yardım edebilecek bir mürit var mıdır ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

konu aşşağıda kalmış da

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 2
adsense admob