Adsense Hesap Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeni bir hesaba adsense bağlarken sorun yaşıyorum.

Aşağıdaki hesap için 29 Ağustos 2011 Pazartesi tarihinde bir test ödemesi başlattık. Bu ödeme için banka hesabınızı önümüzdeki 10 gün içinde kontrol edin.

diyor ama bu kadar zaman geçmesine rağmen hiçbir doğrulama kodu gelmedi hesabıma.. Adsense'yi bu hesaba bağlamam gerekiyor ve doğrulama kodunu tekrar göndermelerini isteyecem.Ama bunu nasıl yapacam ? Malum hesabı tekrar giremiyorum.Silemiyorumda.. gönderdik deniyor ama gelmiyor da.. Ne yapmam gerekir.Acil yardıma ihtiyacım var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

yazdıgın banka hesap bilgilerine google ödeme gönderir. ödemenin açıklamasında o kod mevcuttur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ben şöyle doğruladım;

Ödemeyi gönderdi 5 10 gün sorna aradım iş bankasını son gelen eft nin miktarını sordum, 2.53 falandı girdim yazdım 2.53 diye doğrulandı :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

yazdıgın banka hesap bilgilerine google ödeme gönderir. ödemenin açıklamasında o kod mevcuttur.

Biliyorum.Gönderdik diyor göndermedi namussuz.. Ne yapmak lazım.. gelmedi işte.. Aradım bankayı, dönem içi hareketlerden baktım hergün.. internet şubesinden kontrol ediyorum.. gelmedi işte o lanet ufak rakam.. gelmedi ve doğrulayamıyorum... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EnableTurk bunu yazdı:

ben şöyle doğruladım;

Ödemeyi gönderdi 5 10 gün sorna aradım iş bankasını son gelen eft nin miktarını sordum, 2.53 falandı girdim yazdım 2.53 diye doğrulandı :D

Ne gelen var ne giden.. bakın 29 ağustos'ta ödeme başlattık diyor.. 10 gün değill 30 gün geçti... gelmedi yani.. sorun bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

normalde bu politika itiraz formunun alaksı yok gibi gözüksede konuyla  düzgün bir cevap alabilmeni sağlar

http://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact_type=policy_violation_appeal

ayrıca

adsense-tr@google.com a da ulaşmayı deneyebilirsin.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:

normalde bu politika itiraz formunun alaksı yok gibi gözüksede konuyla  düzgün bir cevap alabilmeni sağlar

http://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact_type=policy_violation_appeal

ayrıca

adsense-tr@google.com a da ulaşmayı deneyebilirsin.  

yok hacı bu politika olayına girersem siteyi incik cıncık ederler banlarlar falan aman.. buna benzer bir forum buldum hesaplarla ilgili az önce.Üst düzey güvenlik sorulları sordu ve 10 gün içinde yatmadığını kutucuk içinde belirtitim.. 48 saat içinde cevap gelecekmiş.. birde bana başka bir hsap kullanmayı önderdi.Kabul etmedim tabi bunu deniyecem.. başkada çözüm yokmuş.Onların insafına kaldı artık.YA tekrar doğrulama kodunu göndermeyi denerler ya da sıçtım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

orospu çocukları hesabımı yoktan yere banladılar, o kadar itiraz ettim bi bok değişmedi, içindeki para da emek de boşa gitti.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

1 senedir birike birike 50,76 usd birikti hesapta, 100 usd olmadan ödeme yapmıyorlarmış, inşallah yamuk olmadan alırım 100 usd'mi, ondan sonra tınnn...

Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 9