folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Adsense İle Alakalı 2 Sorum Var

Adsense İle Alakalı 2 Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

1.Paralı bir domain alıp site kurmadan önce adsense onaylanması için blogcudan bir blog acıp ona bir kac döküman ekleyip bu siteden adsense alsam ondan sonra bu siteyi kapatıp ücretli domain alsam o adsenseyi kullanabilir miyim ?

2.Eğer böyle birşey mümkünse ben blogcuyu kapatıp ordaki dökümanlarımı paralı siteme taşısam seo yada adsense açısından bir problem olur mu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Adsense hesabını istediğin sitelerde kullanabilirsin ki Adsensenin yasakladığı içerikler hariç. İster blogspot ister normal com.net.org uzantılı domain al fark etmez öncesinde onaylatmaya bak, bu aralar malesef adsense hesabı banlanan çok ama açabilen ise az.

Hayallerim ve Kendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

adsense hesabı için blogger, blogcu v.b. ücretsiz servis kullanımını tavsiye etmiyorum. Eskisi gibi ücretsiz bloglara çok fazla önem vermiyorlar. Bir ücretli domain açıp 10-15 gün içerik gir günde 5 adet farklı saatlerde ardından başvuru yap. Kabul edildiğinde reklamını yayınla ardından 1-2 gün içinde onaylanmış olur hesabın. Ücretsiz blog açıp içeriği daha sonra kendi private domainine taşımak reply (copy) içerik muamelesi görür SEO açısından + değil aksine - getirir. 

Edit: Akademi' de 3 saat içinde Adsense hesabı edinmeyide anlatacağım :} 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

adsense hesabı için blogger, blogcu v.b. ücretsiz servis kullanımını tavsiye etmiyorum. Eskisi gibi ücretsiz bloglara çok fazla önem vermiyorlar. Bir ücretli domain açıp 10-15 gün içerik gir günde 5 adet farklı saatlerde ardından başvuru yap. Kabul edildiğinde reklamını yayınla ardından 1-2 gün içinde onaylanmış olur hesabın. Ücretsiz blog açıp içeriği daha sonra kendi private domainine taşımak reply (copy) içerik muamelesi görür SEO açısından + değil aksine - getirir. 

Edit: Akademi' de 3 saat içinde Adsense hesabı edinmeyide anlatacağım :} 

-----------------------------

şu akademi ne zaman hocam ya

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Şubat ayı içerisinde inşallah hazırlıklar son henüz devam ediyor.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

peki bir başvurulan domaine kabul edilmezse tekrar basvuruluyor dimi ?

Toplam Hit: 692 Toplam Mesaj: 6