Adsense İle İlgili Yardım
-
arkadaşlar ben adsenseye başvuru yaptım başvurum kabul oldu adsense hakkında fazla bir bilgim yok burdaki deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim. benim sorunum ise şöyle: ben arkadaşlarıma tıklattım bir kaç reklam sayfasına 10 tık falan 1 dolar falan verdi. ama bunu 10 kişi girmiş onuda tıklamış gözüküyo adsensede sayfa to denilen olay yüksek yani bu sayfa gösterimini nasıl artırabilirim reklama tıklamaya gerek yok sadece sayfa gösterimi artırmak istiyorum otomatik hit istiyorum farklı ip numaralarından nasıl giriş yapabilirim siteye yoksa banlanıcam diye çok korkuyorum lütfen yardım....
-
bizim Click takımına üye olda(alırlarmı bilmem) yanlız siten pek hit almıyosa adsensenin gözüne batar
sitene atıyorum 100 kişi girdiyse 20 tık bıraktıysa bu %20 demektir buda dikkat çeker
adsense ile herşeyi yardım dökümanları ve forumlarında bulabilirsin biraz sıkta oku
elindeki adsensenin kıymetini bil illagal yollara girme bi daha zor alırsın :D
-
katılmak istiyorsan beni bul
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------puhahah olum zaten burdasin niye arasınki seni :))))
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?search=kreyzi&status=1 mi yazsın ne yapsın adam seni bulmak için
cümleye bak ya :)
-
katılmak isterimde bana tıklanma sayım yetiyo arkadaşlar ben bundan aylık 100 dolar alsam yeter zaten en fazla o kadar alabilirim işte sizinde dediğiniz gibi
sitene atıyorum 100 kişi girdiyse 20 tık bıraktıysa bu %20 demektir buda dikkat çeker
bende günlük 10 tıklayan var ama siteme giren sayısıda 10 siteme giren ip numaralarını nasıl artırabilirim bunu bi yolu yokmu...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------puhahah olum zaten burdasin niye arasınki seni :))))
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?search=kreyzi&status=1 mi yazsın ne yapsın adam seni bulmak için
cümleye bak ya :)
uzatma dicey bırak ulen bulsun işte :) -
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------katılmak isterimde bana tıklanma sayım yetiyo arkadaşlar ben bundan aylık 100 dolar alsam yeter zaten en fazla o kadar alabilirim
-----------------------------maşallah maşallah, allah bozmasın :D
-
zaten alabileceğin en fazla 1 ödemedir, boşuna kasma ;) er yada geç banlanacaksın