Adsense Neden Banlar?
-
Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.
Böyle bir uyarı mesajının ardından hesap kapatıldı.
186$ piç oldu sizce neden banlandı hesap geçersiz tık fılan hiç bişiy yapmadım m.q adsensenın
ilegal hiçbirşey yoktu.
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.
Böyle bir uyarı mesajının ardından hesap kapatıldı.
186$ piç oldu sizce neden banlandı hesap geçersiz tık fılan hiç bişiy yapmadım m.q adsensenın
ilegal hiçbirşey yoktu.
-----------------------------o halde istatistklerini incele. çok tıklanan bir gün varsa o gün için rapor gönder. bu gün siteme karşı kini olanlar adsense reklamına bilinçli olarak tıklamış olabilir de.
-
benim çok 100 200 500 dolarım piç oldu, ama yapcak bişey yok aga sadece adsense kullanmamak en mantıklısı :)
Çok küfrettim ama yapcak bişey yok :D
-
ben warezden kapatılmıştım
:D
-
Çok geçmiş olsun hocam.Herşeyi politikalarına uygun yapmama rağmen banlanma korkusu taşıyorum.Keşke alternatifi olsa...
-
Şerefsiz bu google ya benim www.thesopics.com a da aynısını yaptılar 150 liralık hediye çek gönderdi yavşonun biri ben de atladım zurna gibi bedava reklam daha ne isteyebilirimki :) sonraki gün mail geldi reklamlardan banlandınız diye yanlış bi karar olduğunu düşünüyorsanız bla bla ile iletişime geçin falan küfür ettim kapattım. halbuki hiçde yanlış bişey yapmamıştım reklamda kuponu kullandım diğer gün ban çok acayip yahu.
-
bu güne kadar Adsense geçersin bir banlamaya şahit olmadım mutlaka bir sebebi vardır bilerek yada bilmeyerek birşeyler yapımışsındır.
-
hocam birini çok rahat banlatabilirsin adsense den. rakabetin yüksek olduğu bir konuda siten varsa piçliğine gelip tık manyağı yapmışlardır reklamları. organik hit zımbırtılarıda düzgün kullanılmadımı etkiliyor. sitenin rutin giden konusu varsa ve son dönemde farklı bişeyler yazdıysan da kıl olmuş olabilirler.