Adsense Ödeme Sorunum
-
Merhaba, yıllardır kullandığım bir adsense hesabım var hiç bir sorun yaşamamıştım.
Şuan ki problem 25 mayısta ödeme yapıldı yazıyor ancak bankada hala tık yok. Banlansa zaten hesap kapanırdır. Bankayı aradım hesabınıza ait eft yapılmamış diyor. Ee googleda ödeme yaptım diyor. Arada kaldım vallahi.. Ne yapayım ben şimdi?
-
2 GÜN BEKLE aktarılmaza eftnin geleceği banka şubesinin müşteri hizmetlerine git
adama eft gelmedi de askıda kalan eftlerden bak de muhtemelen görünür
sonra o salak sana derki bu parayı size veririz ama eft ücreti keseceğiz sen dersinki benim hesabıma virman yap ben bankamatikten çekerim
bukadar
-
2 gün önce bankaya gidip müşteri hizmetlerine gösterdim. Adam size yapılmış bir eft yok dedi :( Ama google'da bi yandan yaptık diyor. Google'ı mı arasam :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
2 gün önce bankaya gidip müşteri hizmetlerine gösterdim. Adam size yapılmış bir eft yok dedi :( Ama google'da bi yandan yaptık diyor. Google'ı mı arasam :)
-----------------------------bakmasını bilmiyordur hocam benim 1 adamım vardı iş bankasında o yapıyordu bu adsense işini diğerlerine geçince adam anlamıyordu :)
düz hesaba bakıyo mallar düz hesaba bakmayacaklar
yurt dışından geleceğini hesabına daha aktarılmadığını söyle