Adsense Ödeme Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Merhaba, yıllardır kullandığım bir adsense hesabım var hiç bir sorun yaşamamıştım.

Şuan ki problem 25 mayısta ödeme yapıldı yazıyor ancak bankada hala tık yok. Banlansa zaten hesap kapanırdır. Bankayı aradım hesabınıza ait eft yapılmamış diyor. Ee googleda ödeme yaptım diyor. Arada kaldım vallahi.. Ne yapayım ben şimdi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2 GÜN BEKLE aktarılmaza eftnin geleceği banka şubesinin müşteri hizmetlerine git

adama eft gelmedi de askıda kalan eftlerden bak de muhtemelen görünür

sonra o salak sana derki bu parayı size veririz ama eft ücreti keseceğiz sen dersinki benim hesabıma virman yap ben bankamatikten çekerim

bukadar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

2 gün önce bankaya gidip müşteri hizmetlerine gösterdim. Adam size yapılmış bir eft yok dedi :( Ama google'da bi yandan yaptık diyor. Google'ı mı arasam :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cemnet bunu yazdı:
    -----------------------------

2 gün önce bankaya gidip müşteri hizmetlerine gösterdim. Adam size yapılmış bir eft yok dedi :( Ama google'da bi yandan yaptık diyor. Google'ı mı arasam :)

-----------------------------

bakmasını bilmiyordur hocam benim 1 adamım vardı iş bankasında o yapıyordu bu adsense işini diğerlerine geçince adam anlamıyordu :)

düz hesaba bakıyo mallar düz hesaba bakmayacaklar

yurt dışından geleceğini hesabına daha aktarılmadığını söyle

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 729 Toplam Mesaj: 4