Adsense Ödemesi Kaçında Yapılacak?
-
şu adsensenin olayını bi çözemedim gitti şimdi martda 100 dolar sınırını geçti nisan sonunda ödeme alacağım ama önceki ödemem 25 inde yatmış bu ay kaçında ödeme yaparlar 25 diye düşünüyodum ama şöyle bir ip ucu penceresi var
"Bu ayın 30'unda size gönderilmek üzere zamanlanmış bir ödeme var. Standart teslimat çeki alıyorsanız, bulunduğunuz yere bağlı olarak çekin elinize geçmesi için 4 hafta kadar bekleyin. EFT ya da güvenli hızlı teslimat yöntemini kullanıyorsanız ödemenizin gelecek ayın 5'ine kadar ulaşmış olması gerekir "
bu mesaj standartmı yoksa bana özelmi yazılmış?
birde eft ile ödeme alanlar genelde ayın kaçında alıyolar
-
aynısı benim hesaptada var hocam ayın 5 kadar beklicez yapcak bişi yok...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı benim hesaptada var hocam ayın 5 kadar beklicez yapcak bişi yok...
-----------------------------hoca 29 na kadar yatması lazım yoksa gelyecek paranın bir anlamı kalmıyo benim için
geçen ödeme 25 inde yapılmış ya adsenseden iyi paralar kazananlar var bu sitede onlar biliyodur eft genelde kaçında yatıyo diye :)=
-
oha yine geldimi para
bi reseller alalım bu sefer ya
bak bu tutcak dijeey :D
http://rsfreegen.info/
gibi bişeeey
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------oha yine geldimi para
bi reseller alalım bu sefer ya
bak bu tutcak dijeey :D
http://rsfreegen.info/
gibi bişeeey
-----------------------------benim derdime bak adamın derdine bak ya
para bana lazım sen böyle yaparsan verdiklerimi geri alacam anlaşmaya uymuyorsun bilgine..
bana eft alan adam lazım ya günler bile benim için önemli
-
up
acil olmasa vallaha uplamam :)=
-
aldığım son ödemelere baktımda,
aralık -> 29 da yatmış
ocak -> yok
şubat -> 25 te yatmış
mart -> 26 da yatmış
bu ayda bugün yarın yatar ama araya haftasonu giriyor, pazartesiyede sarkabilir.
bu arada
"Bu ayın 30'unda size gönderilmek üzere zamanlanmış bir ödeme var. Standart teslimat çeki alıyorsanız, bulunduğunuz yere bağlı olarak çekin elinize geçmesi için 4 hafta kadar bekleyin. EFT ya da güvenli hızlı teslimat yöntemini kullanıyorsanız ödemenizin gelecek ayın 5'ine kadar ulaşmış olması gerekir "
standarttır, her zaman çıkar öyle, gerçeği yansıtmaz pek
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------aldığım son ödemelere baktımda,
aralık -> 29 da yatmış
ocak -> yok
şubat -> 25 te yatmış
mart -> 26 da yatmış
bu ayda bugün yarın yatar ama araya haftasonu giriyor, pazartesiyede sarkabilir.
bu arada
standarttır, her zaman çıkar öyle, gerçeği yansıtmaz pek
-----------------------------inşallah yarın yatar ya off :(...
-
len daha gelmedi bu para ya :) google amcanın a :)
-
bugun yatar yüksek ihtimalle