Adsense Onayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, adsense ye başvurdum lkin bana şu mail geldi;

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve
    ..............@gmail.com(bu hesabı bilmiyorum tanımıyorum) ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik. Politikalarımız birden çok hesaba izin vermediğinden yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.

me.............@hotmail.com(bu hesaptan başvurdum) adresini onaylanmış hesabınıza giriş e-posta adresi olarak eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz:

1. www.google.com.tr/adsense adresine giderek ..............@gmail.com(bu hesabı bilmiyorum tanımıyorum) ile ilişkili AdSense hesabında oturum açın.
    2. "Ana Sayfa" sekmesinde, sol taraftaki gezinme çubuğunda bulunan "Hesap ayarları" bağlantısını tıklayın.
    3. "Hesap ayarları" sayfasında, sayfanın alt kısmında bulunan "Erişim ve yetkilendirme" bölümüne gidin.
    4. "Oturum erişimine sahip kullanıcılar"ın altında, mehmetkoc_92@hotmail.com adresini girin ve "Davet Et"i tıklayın.

mehmetkoc_92@hotmail.com adresini giriş e-posta adresi olarak hesabınıza davet ettikten sonra, lütfen bu adrese e-posta daveti gönderilip gönderilmediğini kontrol edin ve bu yeni giriş e-posta adresini eklemek için talimatları izleyin.
    ..............@gmail.com(bu hesabı bilmiyorum tanımıyorum)
    adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemezseniz, lütfen https://support.google.com/adsense/bin/static.py?hl=tr&ts=2594929&page=ts.cs adresinde bulunan giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza erişememeniz durumunda, bizimle iletişim kurma seçeneği görüntülenir. Ardından istediğiniz giriş e-posta adresiyle hesabınıza erişebilmeniz için sizinle birlikte bir çalışma yaparız.

Saygılarımızla,

Bu durumda Napmam Gerek, bilmediğim duymadığım görmediğim bir hesap ile nasıl eşleşiyor anlamadım.

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Google mail gönder. Bu hesabı tanımıyorum ben diye. En azından bir dene. Nasıl bu hesapla benim hesabımı ilişkilendirdiniz de büyük ihtimalle gizlilik kuralları çerçevesinde size bunu söyleyemeyiz diyeceklerdir. Ama ısrarcı olursa halledebileceklerini düşünüyorum

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

eyw fikrin için sağol kardeş, Gönderdim Bakalım Nasıl Bir cvp Verecekler. 

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
Toplam Hit: 788 Toplam Mesaj: 3