Adsense Sorunu
-
1 aydan fazla zaman önce adsenseye başvurdum hiç bi cevap gelmedi başka bi mail adresi başka bi domain adına tekrar başvurdum yok ne yaptıysam hiç bi şekilde cevpa gelmiyo tek yazan şey
Hesap Etkin DeğilBu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.bu. sorun nerde arkadaşlar neden cevap gelmiyo ? bi fikri olan varmı -
sabredip bekleyeceksin.sitenin içeriği dolu olacak devamlı başka maille başvurma kabul edilmezsin
-
Satiyim 50 ytl :)
-
arkadaşın adsense hesabını aldım
bi kaç sorun olcak
aynı hesaptan istediğim kadar siteye kod ekleyebilirmiyim ?
sitelerim aylık yaklaşık 20 gb banwith yiyor ne kadar zaman da 100 dolar a ulaşır tahminen?
yıllar önce kullanıyodum adsense hala 100 dolar a ulaştığındamı ödeme yapılıyor???
adsen seyle ilgili önerileriniz neler?
-
JuBa55 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın adsense hesabını aldım
bi kaç sorun olcak
aynı hesaptan istediğim kadar siteye kod ekleyebilirmiyim ?
sitelerim aylık yaklaşık 20 gb banwith yiyor ne kadar zaman da 100 dolar a ulaşır tahminen?
yıllar önce kullanıyodum adsense hala 100 dolar a ulaştığındamı ödeme yapılıyor???
adsen seyle ilgili önerileriniz neler?
-----------------------------istediğin kadar site ekleyebilirsin kurallara uygun ise,sitenin bandwhiti ile alakası yoktur farklı ip lerden tıklamayı sayar,ziyaretciyi değil
100 $ geçtiğin ayın sonunda paranı yollar hile olmazsa pin kodunu banka eft hesabını doğru girmişsen
içeriğin iyi ise ziyaretçin bilinçli ise para kazanırsın