Adsense Tam Olarak Onay Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Web sitem için adsense e başvurdum, kabul edildiğine dair bir mail bile gelmedi ama google.com/adsense linkine baglandıgımda reklam kodları üretip siteme koyabildim.

Ama bundan baska bi mesaj vardı başvurumun incelendiği, hesabımın tam olarak onaylanana kadar siteme koyduğum kodların boş reklam olarak görüneceğini belirten.

Reklam kodlarımı da yerleştirdim 3-4 gün oluyor bomboş duruyor sayfada. ne olacak bu, daha önceden mutlaka bilgisi olan mürid vardır diye düşündüm, yardımlarınızı tecrübelerinizi beklerim :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

reklam kodları kalacak orada hocam. bu süreçte google incelemeye alıyor siteyi. eğer onay gelirse mail ile uyarıyorlar. 

onaylandıktan sonra o reklam kodlarını alıp değiştiriyorsun o kadar. yani onay alana kadar reklam kodlarına karışma kalsın sitede. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Olacakları söyleyeyim sana,

3 gün düzenli olarak reklam kodlarını sitene koyacaksın, tam hevesleneceksin reklam çıkıyor adsense onaylandı diye.

Bir sabah maillerine bakarken kara haberin hiç beklemediğin bir zamanda gelmiş olduğunu göreceksin.

"Siteniz Adsense Politikaları İçin Uygun Değildir" yada "Yetersiz İçerik" bahanesi ile siteni kabul etmeyeceklerdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

ağzından yel alsın hocam yaklaşık 3 ay aktif olan aynı sitemi 10 kere başvurmama rağmen tek seferde reddettiler.

sunucu durumları girdi araya, 1 ay kapalı kaldı sonra tekrar açtım şimdi de böyle oldu. inşallah ederler de er de geç de olsa kursağımızdan üç kuruşu parası geçse vicdansız gugıl'ın =)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 4