Adsense"Den Banlandım, Tekrar Üye Olabilir Miyim?
-
adsense'den 2 kere ödeme almama rağmen geçersiz tık yüzünden banlandım. 3 4 ay oldu banlanalı. sözleşmede geçersiz tık alan kullanıcı tekrar üye olamaz diyor ama ben yeni bir hesap alıp başvursam ödemeyi de başka bir kredi kartıyla yaptırsam anlaşılır mı? sonuçta aynı bilgisayarda eski hesapla e-postalarıma bakıp yeni hesapla adsense'ye giriş yapacağım.
-
Adına kayıtlı olduğu adres Bilgilerinde sana ait olduğu için, Başta anlamasalarda, Sonradan anlar iseler Hesabına Bloke çekebiliteleri Yüksek. O Yüzden Ben Dikkatli Davranıyoum. Kendim Asla Tıklamam.
-
illa benim evin adresini vermem gerekmiyor. tanıdıkların adresini de versem benim için problem değil. bence asıl problem bir pc'den adsense hesabına girip sonra çıkıp maillere filan bakmak için diğer hesaba girersem sorun olur mu? olmazsa kullandığım adsense hesabına eklerim eski hesabı gelen mailler yeni hesaba gelir eski hesaptan da mail yollayabilir. biraz karışık oldu ama gece 2 malum.. :)
-
yeni bi gmail hesap aç onla üye ol
bende banlandım sebebine bakmadım ama sanırım ilk hesabımı açtım site kapatıldı için oldu diğerleri aktif ti
yeni üyelik aç temiz olsun ilerde sorun çıkarmasın..
-
Tekrar üye olsan, reklam kodlarını aynı siteye eklesen, reklamlar görünecek mi?
-
banlarlar
-
benim şimdi ikinci hesabım, birinci hesaptan da ödeme almıştım, o hesap banlanınca 2008 in sonlarına doğru bu yeni hesabı açtım, yeni hesaptan şimdiye kadar 5 yada 6 kere ödeme aldım, herhangi bir sorun yok.
ad soyad kendininkini gir, adrese uzak bi akrabanın adresini ver, ama doğru adres ver, çünkü pin gelecek, banka hesabınıda başka bi bankadan yeni hesap aç kendi adına, onu ekle, aynı siteye koyabilirsin reklamı, eğer sitende adsense den banlanmadıysa.
ben bu şekil yaptım.
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 7