Adsenseden Para Alanlara Soru
-
arkadaşlar adsense hesabımızda 100 dolar biriktiğinde parayı alabiliyormuşuz bununla ilgili 2 yolu var diye biliyorum birisi çek ile birisi hesap numarası verip direk hesabımıza işleniyomuş bazı forumlarda ve arkadaşlarımdan duyduğuma göre başka yolu yokmuş. adsense konusunda deneyimli olan arkadaşlara sormak istediğim hesap numarası verirken istediğimiz bankanın hesap numarasını verebilirmiyiz. çünkü bizim burda citibank yok çekleri sadece orda bozuyolarmış hesap numarasında istediğimiz bir bankanın hesap numarasını verebiliyormuyuz... mesala akbank , halk bank , vakıfbank gibi bankaların hesap numaralarını verebilirmiyiz...
-
Sml. istediğin bankayı verebilirsin yalnız adsense hesabındaki isimle banka hesabındaki isim aynı olacak önce sana küçük bir miktar gönderecekler hesabını doğrulamak için. Bankanın iban numarasını şube kodunu vs iyi öğren ve çekle uğraşma banka masrafsızdır
-
gerçekten çok teşekkür ederim benim hesabım türk lirası hesabı. acaba dolar hesabı açtırayımmı usd gerek varmı yani?
-
Gerek yok hesabına Türk paraı olarak yatıyor zaten 100 dolar tl olarak ne kadar ediyorsa hesabında onu bulursun normal vadesiz bir hesabın varsa tamamdır
-
anladım çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
-
bende merak ediyordum bu konuyu adsense ye başladım ilk gelirimi aldım :P =)
bakalim neler olcak teşekkürler bilgi için ama artık akbank galiba çekleri direkt bozuyormuş para almadan öle duydum :S
-
Adsense yeni üyelik vermiyor artık doğru mu ?
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Adsense yeni üyelik vermiyor artık doğru mu ?
-----------------------------
üye olmayı dene kesin cevabı alırsın hocam :) -
1,87 $ benim daha çooook yolum var 100 e :)
-
adsense yeni üyelik veriyor arkadaşlar vermez olurmu geçende ay benim arkadaşımda almıştı...
-
en az kaç ay bekleriz hocam ? : )
bildiğim kadarıyla baya bekletiyormuş bu google birde bloglara daha önce verdiğine göre önce bir blog açsak ordan kodları alsak kendi uğraştığımız domainli siteye koysak nasıl olur ? ban sebebimi