Adsese Site Ban İtirazıma Cevap Gelmedi
-
Selam dostlar.Adsense sitemi 4 sene önce yazdığım bir yazı yüzünden banladı.Bende o yazıyı ve benzer olabilecek yazıları kaldırdım ve itiraz ettim.Eskidan 72 saat içinde kesinlikle cevap geliyordu bildiğim.72 saat doldu cevap gelmedi.Ne yapmam laızm ?
-
beklemen..
cevap gelir yada gelmez , gelmez ise afaroz edilmissindir, ustelemen bisey degistirmeyecektir.
-
2005'den beri adsense kullanıyorum. 2007'de bi sitem banlanmıştı. Cevap alamadım :)
Eskiden de kesin cevap veriyorlardı diye birşey yok.Hatta bana uyarı göndermişlerdi uyarıyı alır almaz kural dışı olan ne varsa temizlemiştim ona rağmen banlamışlardı. Adsense bazen mantık dışı çalışabiliyor.
Yeniden değerlendirme formu gönder webmaster tools'dan.. başka çaren yok. -
tataryigit bunu yazdı
2005'den beri adsense kullanıyorum. 2007'de bi sitem banlanmıştı. Cevap alamadım :)
Eskiden de kesin cevap veriyorlardı diye birşey yok.Hatta bana uyarı göndermişlerdi uyarıyı alır almaz kural dışı olan ne varsa temizlemiştim ona rağmen banlamışlardı. Adsense bazen mantık dışı çalışabiliyor.
Yeniden değerlendirme formu gönder webmaster tools'dan.. başka çaren yok.Hocam bende çok eski adsense üyesiyim.Yani daha önce bende uyarı almıştım.Yalnız sadece itiraz formunu doldurmakla yetinmemiştim.Ben daha önce TÜrkiyede bulunan bir departmanda çalışan bilmem kim hanım ile irtibata geçip sorunu ona çözdürmüştüm.Sağ olsun hesabımı açmıştı.Bu hanım baya bir ünlüydü hatta.Şimdi ben aynı şekilde o departmana başvurmak istiyorum
Bu arada webmaster tools'tan tekrar değerlendirme olayını anlamadım hocam.Açarmısın biraz ?
-
adsense hesaplariniz alinir :)
hesap banlanmasinda site ban tirt -
başvur türk adensesi :D