folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adsl .. Ve Çözüm Ortağından Kaynaklanan Bi Sorun..!

Adsl .. Ve Çözüm Ortağından Kaynaklanan Bi Sorun..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

Şimdi Öncelikle bu Başvuru Yaptığım Çözüm Ortağı Alt Komşum.

Yaptığımız Anlaşmaya Göre 6 Kişi wireless modem aracılığıyla bir hattı kullanıp ücreti ortak ödüyecektik.

Bağlantının 2 mbit olucağını konuşmuştuk. Adamın Kendi Üzerine Şirket ve Bir kaç yerde daha hat bulunduğu için bu hattın bizim pederin üzerine olması gerektiğini söyledi tamam dedik... ben il dışındayken bizim peder gitmiş 2 yıllık sözleşmeye imzayı basmış bu indirim dalgasına fln... buraya kadar tamam... güzel güzel 2 mbit lerde 4 mbit oldu kasıntısıyla 1 ay boyunca downloadları yaptım milletde benim gibi yapmıştır tabiki..

her neyse sadede gelelim bu gün fatura bir geldi 107 YTL .. allah allah 60 gelmesi lazım değilmi diye bir baktığımda Tarife = Limitli yazıyordu... deli oldum şimdi adamın gelmesini bekliyorum konuşacağım ancak bi kaç bilgi edinmek istedim..

sorun çıkarsa haklarım neler olur?

Biz Limitsiz İsteğinde Bulunmamıza Rağmen Onun Limitli Açtığı İçin TT ye bi şikayet söz konusu olabilirmi ?

veya Şikayet Tehdidiyle Bu Faturayı Ödetirmiyim varmı böyle bişi ?

Bu Limitli Bağlantıyı İptal Etmeye Kalktığımızda 2 Yıl Sözleşme Var Nasıl İptal Ederiz Tazminat Falan Bişey Olurmu ?

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bi cvp  atarsa memnun olurum

saygılar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek
    faturayı aldıktan sonra 8 gün içinde itiraz etme hakkın var diye biliyorum 8 gün içinde etmezsen kabul etmiş sayılıyosun. siz limitli bağlantı tarife istediniz ve anlaşmaya imza atan adam eminmi peki kesin limitsiz mi yazıyodu yaptığı sözleşmede? birde iptal edersen kota aşım ücretini ödersin sadece o da zaten 107 lira gelmiş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

2mbit limitli tarifesi yoktu sen doğal olarak limitsiz 4mbit geçtin.Ayrıca 4mbit olman bu ay 89ytl ödicen demek değil.Neden diceksin?Çünki eylül faturan 89 gelcek sana gelen fatura temmuzun faturası.Temmuzda limitsiz 2048 139'du o nedenle 107 gelmesi doğal bişey =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

raikkonen bunu yazdı:
    -----------------------------
    faturayı aldıktan sonra 8 gün içinde itiraz etme hakkın var diye biliyorum 8 gün içinde etmezsen kabul etmiş sayılıyosun. siz limitli bağlantı tarife istediniz ve anlaşmaya imza atan adam eminmi peki kesin limitsiz mi yazıyodu yaptığı sözleşmede? birde iptal edersen kota aşım ücretini ödersin sadece o da zaten 107 lira gelmiş :)

sözleşmede limitsiz yazıp yazmadığına bakmamış adama gitmiş adam limitsiz bilmemne sözlü söyleyince...sözleşmeyi incelemeden imzalamış :(

iptal edersem o nu öderimde... + sözleşme iptali için ücret istemiyolarmı :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    blutarm bunu yazdı:

2mbit limitli tarifesi yoktu sen doğal olarak limitsiz 4mbit geçtin.Ayrıca 4mbit olman bu ay 89ytl ödicen demek değil.Neden diceksin?Çünki eylül faturan 89 gelcek sana gelen fatura temmuzun faturası.Temmuzda limitsiz 2048 139'du o nedenle 107 gelmesi doğal bişey =)

hayır hocam yanlış anladın faturada 1024/248  limitli yazıyordu... yani adam sözleşmeyi limitli yapmış diye düşünüyorum :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Abi hem diyosunki 2mbit ti hemde limitli diyosun nasıl iş anlamadım =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

adamla konuşurken adamdan bağlantıyı isterken sözle anlaşırken 2 mbit istemiştik... ama...

adam sözleşmeyi 1024 limitli yapmış yani faturada öyle yazıor ... pederde sözleşmeyi okumadan imzalamış... şimdi benim sorduğum bu çözüm ortağı hakkında şikayette bulunabilirmiyim diyorum yoksa sözleşmeyi okusaymış orda imzası var hadi s.e mi derler ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

Sözleşmeyi nezaman imzaladın.İlk faturanmı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    evet ilk fatura geldi öyle farkında oldum zaten :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    4440375 ara çözüm ortağı firmayı şikayet etmek istiyorum de...Sorunu anlat nezaman başvuru yapıldıgını nerden yapıldıgını ve firma adı ver 2mbit limitsiz olcakdı ben limitsiz imzalamıştım onlar 1mbit limitli yapmışlar falan filan de.Sana sözleşme imzalarken bakmadınmı derse eğer eminsen 2bmit işaretlenmdiğine sisteme girerken yanlış girdilerse bişeyler çıkar ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    eyw hocam saolasın.. bi konuşalım bakalım şu adama olmazsa tt yle görüşelim
Toplam Hit: 1221 Toplam Mesaj: 11