ADSL
-
beyler ben usb modem kullanıyodum sonra 4 portlu aldık bitane lan bu 2de bi adsl gidio eskisinde böyle bişey yoktu ayarlarda mı bi bokluk var karşılaştınız mı böyle bişeyle ?
-
hacım 2 gündür var bişeyler.
-
by_medcezir bunu yazdı:
hacım 2 gündür var bişeyler.
çok aydınlattın bizi medcezir saol . hatlardandır düzelir :)) -
Kablolarında ek varmı varsa bunların izalasyonunu iyi yapmamışsındır....+ olarak ETHERNET kullanmanızı herzaman hiddet ve şiddetle öneririm.
-
zaten ethernet kullanıyorum ama izolasyon konusunda haklı olabilirsin
-
Kreston bunu yazdı:
zaten ethernet kullanıyorum ama izolasyon konusunda haklı olabilirsin
bak hacı benim modemde ana hatla modem arasında 1 tane yama vardı...bide dışarda evindışındaki hatta bir yama vardı gittim kablo aldım sıfır yama yaptım..kesilmeler düzeldi....bide şu var...evinizde paralel telefon varsa iptal et...ondanda kaynaklanır kesilmeler. -
abi bak :) 4 portlu entehrtmı ne kullanıom bu turk telekom benı tam 2 hafta bekletii . baglantım acıldi 15 gün bekletitii.. a.q adamlari salak ... pptt ile.. bizim eve gelen koplolarda temasllsk mıne varmiş a.q cocuklari 15 günumu yemişti.. yane ADSL TR de bı bok bilmıorlar...
-
benim kablo 1m zaten orda problem yokda üst kattaki komşunun kablo benim pencerenin arasından geçiyo şimdilik heralde o bi problem çıkarıyo arada bi. benim kabloyu tek takınca problem yok çünkü neyse saolun
Toplam Hit: 942 Toplam Mesaj: 8