Adsl 3Gb Kotalılara
-
selam a rkadaslar sizlere bir sorum olacak adsl 3gb kota limitlilerin günde 8 saat girme gibi bir hakkı varmış bu öyleim yoksa istedigin kadar girde 3gb limiti gecmemi????
yada günde 8 saati gecince baska birseylermi oluyor a.g kafayı sıyıracam en iyisi bizim tahribatta cevaplarını bekliyorum -
o kaba taslak bi hesap hocam bi gün 15 saat gir dier gün hiç girme bişi deişmez sen 3 gbyi aşmamaya bak :)
-
Dostum bak telekom sana 3 gb veriyo onu istedigin zaman istedigin kadar kullanırsın ama 3 gb lik kotayı aştıktan sonra telefon faturasına para yazıyo. Ne kadar yazıyo tam bilmiyorum onuda diğer mürid kardeşlerimiz sölerler sana...
-
yok öyle bişey ben 3 gb kotalı kullanıyorum 7/24 saat online yim :p
-
öle bişi yok.nerden duydun ki?
-
tahmini olarak 8 saat deniyor, ben 15 saat giriyorum :) ama indirdiğim şey az.. Senin için önemli olan limiti aşıp aşmaman
onuda burdan öğren, giriş yap parantez içindeki senin kotandır, sadece download geçerlidir
http://adslkota.ttnet.net.tr/ -
Dostum bak telekom sana 3 gb veriyo onu istedigin zaman istedigin kadar kullanırsın ama 3 gb lik kotayı aştıktan sonra telefon faturasına para yazıyo. Ne kadar yazıyo tam bilmiyorum onuda diğer mürid kardeşlerimiz sölerler sana...
-
insanlar kanıyor böyle şeylere . Yada kanmaz zorunda kalıyor (fiyat) . TELEKOM SANA AŞIĞIM!!!! Sizde öyle değil mi ? :@
-
kardeşlerim hepinize tesekkürler cok sagolun paylaşımınız için
Toplam Hit: 788 Toplam Mesaj: 9