ADSL Account Ödünç Alma Programı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    Bilgi bankasnda anlatıldığı üzere ip numarasına sağ tıklayıp Telnet-FTP-HTTP menüsünü açtım fakat telnet'e tıkladığımda telnet açılmadı bastıkça C:\unzipped\SuperScan klasörünü açıyo yardımcı olursanız müteşekkür bolurum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeuS
    ZeuS's avatar
    Erkek

Sevgili arkadasim

SuperScan Port tarama programidir.. Yuksek ihtimal Zip li bir dosya indirmissin ve UnZip durumuna getireceksin Dolayisi ile bilgisayarin C: dizininde Unzipped adi altinda bir klasor acacak ve onun icin SuperScan Exe yi atacak sende ordan calitiracaksin .. Cok ozur dilereyerek bisi dicem

Tahtarevanla gidiyonuz bi yerlere ama nere gittiginizin farkinda degilsiniz....Dizin aciklamalarini bilmiyorsan ki bunu ilk okul cocuklari bile bilir bence sen Hack la felan ugrasma

( COK SINIRLIYIM BUGUN CATACAK YER ARADIM KENDIME IDARE EDIN )

Turksun Sen Turk Gibi Davran ey Gafil..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Unzippet Ziplerin Otomatik Açtığı Yerdir Ama Sen İstersen Başka Yerlerede Açtırırsın

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    ZeuS bunu yazdı:

Sevgili arkadasim

SuperScan Port tarama programidir.. Yuksek ihtimal Zip li bir dosya indirmissin ve UnZip durumuna getireceksin Dolayisi ile bilgisayarin C: dizininde Unzipped adi altinda bir klasor acacak ve onun icin SuperScan Exe yi atacak sende ordan calitiracaksin .. Cok ozur dilereyerek bisi dicem

Tahtarevanla gidiyonuz bi yerlere ama nere gittiginizin farkinda degilsiniz....Dizin aciklamalarini bilmiyorsan ki bunu ilk okul cocuklari bile bilir bence sen Hack la felan ugrasma

( COK SINIRLIYIM BUGUN CATACAK YER ARADIM KENDIME IDARE EDIN )

OHA heralde biliyoruz onu ama benim anlatmak istediğim başka bişy.Ayrıca sorunu buldum ama çözemedim telnet programımda sorun var neyse anlamazsın

Toplam Hit: 1568 Toplam Mesaj: 4