ADSL Aylardır 1 Mbit Altında
-
Selam müridler,
TTNET ADSL 8 MBİT paketin aldığım günden beri 1 mbit üstüne çıkmadı. İmzaladığım taahhütnamede hangi maddeler yer alıyor bilmiyorum, bunu baştan aşağı okuyabileceğim bir link biliyor musunuz?
Bu paketin minimum hız ibaresi buluyor mu acaba sözleşmede? 1 mbit altı internet verdiğinden dolayı ödediğim faturaları talep edebilir miyim?
-
santral desteklemiyor olabilir
-
akmarky bunu yazdı
santral desteklemiyor olabilir
Müşteri temsilcisi de aynını söyledi hocam ancak buna bir yaptırım uygulayamıyor muyuz? Sözleşmeyi iptal etme şansı yok mu 1 mbit altı diye ispatlarsak
-
yok hacı o sözleşmede yazıyor bildiğim kadarıyla
-
Benimde ayda bazense 2 haftada bir internet hizim 10 katdusuyor,1mb ile indirirken 100 hadda bazen 50 yi bile gecemiyor sonra turk neti ariyorum diyorum bole bole 1 dkka bekletiyolar sonra efendim guncellemeleriniz yapildi duzeltildi diyolar hizi geriye donuyo, sendekide boyle bisi olabilir
Edit: tarifen ger 8mb E KADAR deyilde sabit 8mb ise ve sana bunu saglayamiyolarsa senden 8mb lik bi hizmet bedeli alamiyolar, yakin zamanda gelmisti bu kural, orn 16mb hat almaya caslitim ben dedilerki sizin orasinin alt yapisi yok en fazla 8 verebiliyoruz oraya isterseniz bunu baglariz ama hizmet veremeyiz diye benden onay aldilar bende 8mb ye kadar baglattim mecburen ve bi not daha eger 8mb ye kadarsa bise diyemessin sadece arayip benim yapdigim gibi hizini yuksettittire bilirsin.
erebos tarafından 02/Ara/12 10:03 tarihinde düzenlenmiştir -
imzama tıkla