Adsl Bağlantı Hızım Kafayı Yedi
-
Benim adsl bağlantım niye 1024-256 değil yaa :S Defalarca reset atmama rağmen hala böyle sizce nedendir ?
-
2 kilobytın lafını mı yapıyosun? zaten dalgalanmalar yüzünden hiçbi zaman kullanmadığın bi 2 kilobyte o. Yalan sölemiyen bi modemin var bence mutlu ol. Nedeni telekomdan tabiki. İstersen telefon açıp söliyebilirsin ama önem vericeklerini sanmıyorum. Birde modemin setupından bak orda kaç yazıyo.
-
edit konu yanlış anlaşılmış :D
2 kbit lafımı olur :)
bende hep 1024 gösterior ama 1024 e hiç vurmuyor:P
-
hiç bir zaman internet hızını sonuna kadar kullanamazsın
mesela 4096 olsa da 4096 olarak göstermez hızını illaki birkaç rakam düşük olur
o da bizim kablolama sisteminin zayıflığından hattın santrale olan uzaklığından kaynaklanıyo
e o kadar da idare et artık canım :D eskiden adsl 256 iken 215 kbps de çalıştığını bilirim ben
-
Benimki 850 kbps civarı yükseldiğide oluyor.
Lakin; orada yazan 1024-256 zannedersem download ve upload
hızını değil hızın olması gereken aralığını yazıyor.Hizmet ne kadarsa o kadar alırsın.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Benimki 850 kbps civarı yükseldiğide oluyor.
Lakin; orada yazan 1024-256 zannedersem download ve upload
hızını değil hızın olması gereken aralığını yazıyor.Hizmet ne kadarsa o kadar alırsın.
-----------------------------Orada yazmış download,upload hızı diye dikkatli bak hoca..
Kablolamanın kalitesizliği,santrale uzaklık etki ediyor hıza ben de hiç bir zaman 1024 download görmedim..
-
sen gene iyisin kardeş bide benimkine bak:(((
-
Zuhaaaa :)) 256 kaldımı beah :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Zuhaaaa :)) 256 kaldımı beah :)
-----------------------------güya bağlantım 1024 haa telekoma hiçbiyerim girmesin....