Adsl Borcu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Selamlar.ben geçen sene agustos ayı sonu gibi adanadan mersine taşındım ve buraya geldigimde kullandıgım tarifeyi iptal edip burda tekrar açtırdım(ttnet).bikaç gün önce telefon geldi 300 tl borcunuz var diye.eylül ayından ocak ayına kadarki para ödenmedi diye.ertesi günde kagıt geldi.197 milyon borç gerisi faiz,kendi tuttukları avukat parası vs.. ve icraya vermişler dava açmışlar.biz arayıp konuştuk kapattırdık diye ama görünmüyor dediler.Başından böyle bi olay geçen varmı veya bilgisi olan.ne yapmamı önerirsiniz ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    elinde iptal ettirdiğine dair bir belge flan varsa düzeltilir gibime geliyor.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Eski ve yeni tel numaranı yada hizmet numaranı pm'den atarsan kontrol edip bilgi verebilirim sana.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gerçekten böyle birşey ise; avukata bir ton verip ttnet'i altüst edin.

Kalitesiz hizmet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    12 ay dolmadan kafana göre iptal edemessin edersen farkını ödemelisin ödemessen böle olur ama sende belge melgede yok sa ...

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    12 ay dolmadan kafana göre iptal edemessin edersen farkını ödemelisin ödemessen böle olur ama sende belge melgede yok sa ...
    -----------------------------

12 ay çoktan dolmuştu hacı.biliyorum onu.belgede var diye hatırlıyorum ama iyice didik didik edecem evi bakacam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nalet
    Nalet's avatar
    Erkek
    1 hafata önce benimde başıma geldi önceden kullandığım hattı yazın kapattım bocunu ödemim (zatenborç ödemeden başka hatalamassın) avukat cart curt 400 lira para istiolardı.telekoma durmu anlat zaten abone no da eğer hattı kapattıysan görünmez borç falan.icralık olmuştuk gelen giden olmadı ziklemediler heralde...
    sen git telekomu karıştır....derim sana borcunu öğrenemediimz faturanın bocunu istiyolar....

Herkes yoluna yolcudur Yoluna kurban olduğum...
Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 7