Adsl Borcu
-
Selamlar.ben geçen sene agustos ayı sonu gibi adanadan mersine taşındım ve buraya geldigimde kullandıgım tarifeyi iptal edip burda tekrar açtırdım(ttnet).bikaç gün önce telefon geldi 300 tl borcunuz var diye.eylül ayından ocak ayına kadarki para ödenmedi diye.ertesi günde kagıt geldi.197 milyon borç gerisi faiz,kendi tuttukları avukat parası vs.. ve icraya vermişler dava açmışlar.biz arayıp konuştuk kapattırdık diye ama görünmüyor dediler.Başından böyle bi olay geçen varmı veya bilgisi olan.ne yapmamı önerirsiniz ?
-
elinde iptal ettirdiğine dair bir belge flan varsa düzeltilir gibime geliyor.
-
Eski ve yeni tel numaranı yada hizmet numaranı pm'den atarsan kontrol edip bilgi verebilirim sana.
-
Gerçekten böyle birşey ise; avukata bir ton verip ttnet'i altüst edin.
Kalitesiz hizmet.
-
12 ay dolmadan kafana göre iptal edemessin edersen farkını ödemelisin ödemessen böle olur ama sende belge melgede yok sa ...
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
12 ay dolmadan kafana göre iptal edemessin edersen farkını ödemelisin ödemessen böle olur ama sende belge melgede yok sa ...
-----------------------------12 ay çoktan dolmuştu hacı.biliyorum onu.belgede var diye hatırlıyorum ama iyice didik didik edecem evi bakacam
-
1 hafata önce benimde başıma geldi önceden kullandığım hattı yazın kapattım bocunu ödemim (zatenborç ödemeden başka hatalamassın) avukat cart curt 400 lira para istiolardı.telekoma durmu anlat zaten abone no da eğer hattı kapattıysan görünmez borç falan.icralık olmuştuk gelen giden olmadı ziklemediler heralde...
sen git telekomu karıştır....derim sana borcunu öğrenemediimz faturanın bocunu istiyolar....
Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 7