Adsl E Ne Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DELOREAN
    DELOREAN's avatar
    Erkek
    dostlar adsl bildiğim kadarıyla başka kullanıcıların yoğunluğudan etkilenmiyordu hız sabit kalıyor deniliyordu ama sayfa açarken bazen bekliyorum ama download yaparken 12 11 k yla veri çekiyorum 12 kb/sn normalmi acaba 16 olması lazım diye biliyorum ama bide arada bir hız düşüyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarion
    Quarion's avatar
    Erkek
    her zaman 11-12 oluyosa iyi bile, tabi 128/32 de boyle, ortalama 11.2 olması gerekiyo.. sistem fln ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bende P4 2400 Mhz 512 DDR RAM var, 11 fln ortalama (bu özellikler fena sayılmaz herhalde)

Nothing changes, just re-arranges, for me, this time.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek
    bende 128kb kablo var...
    download hızı 15kb.
    upload hızı 3kb.

civarlarında...

nox...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAs
    ultrAs's avatar
    Erkek
    hergun kesiliyo bu kablonet yok mu sorunsuz internet baglantisi?

ultrAslan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peder
    peder's avatar
    Erkek
    seLam;
    arkada$lar ADSL Türkiye"yeye yeni gelen bir sistem henüz daha tam anlamı ile oturmuş bir sistem değil ilk zamanlar olacak ufak tefek kesintiler ve veri alışverişide düşebilir..Zaman içerisinde düzelir diye düşünüyorum..

TaNRı TüRKü KoRuSuN ve YüCeLTSiN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Erkek
    şu an adsl de çoğu santral pppoe yi kullanıyor. pppoa ya geçilince hız değişimleri fazla yaşanmayacak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    aslında işi mantıksal olarak anlatırsan düşmüyor.. fakat evinin santrale uzaklığından telefon kablona, modeminden kullandığın işletim sisteminin bandwith kısıtlamasına hatta kullandığın rc 11 den bile değişiyor hızı.. + 128 kbps de hız normalde 16 dır bunun pratikte 10 hatta 8 e bile düşebilir 15 e kadarda çıkabilir.. evin santralin karşısı ise 20 ye kadar çıkabilir

ayrıcada download ettiğin serverdan da kaynaklanıyor..
    daha bu gün kurdum bi cafeye 1 mbit.. inndir.com dan 22 ile, lycostan 30 ile, hacettepenin ftp sinden ise 122 ile download yaptım...

kablo aynı hat aynı.. artık gerisinin siz mukayese edin..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 7