Adsl E Ne Oldu
-
dostlar adsl bildiğim kadarıyla başka kullanıcıların yoğunluğudan etkilenmiyordu hız sabit kalıyor deniliyordu ama sayfa açarken bazen bekliyorum ama download yaparken 12 11 k yla veri çekiyorum 12 kb/sn normalmi acaba 16 olması lazım diye biliyorum ama bide arada bir hız düşüyor
-
her zaman 11-12 oluyosa iyi bile, tabi 128/32 de boyle, ortalama 11.2 olması gerekiyo.. sistem fln ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bende P4 2400 Mhz 512 DDR RAM var, 11 fln ortalama (bu özellikler fena sayılmaz herhalde)
-
bende 128kb kablo var...
download hızı 15kb.
upload hızı 3kb.
civarlarında... -
hergun kesiliyo bu kablonet yok mu sorunsuz internet baglantisi?
-
seLam;
arkada$lar ADSL Türkiye"yeye yeni gelen bir sistem henüz daha tam anlamı ile oturmuş bir sistem değil ilk zamanlar olacak ufak tefek kesintiler ve veri alışverişide düşebilir..Zaman içerisinde düzelir diye düşünüyorum.. -
şu an adsl de çoğu santral pppoe yi kullanıyor. pppoa ya geçilince hız değişimleri fazla yaşanmayacak
-
aslında işi mantıksal olarak anlatırsan düşmüyor.. fakat evinin santrale uzaklığından telefon kablona, modeminden kullandığın işletim sisteminin bandwith kısıtlamasına hatta kullandığın rc 11 den bile değişiyor hızı.. + 128 kbps de hız normalde 16 dır bunun pratikte 10 hatta 8 e bile düşebilir 15 e kadarda çıkabilir.. evin santralin karşısı ise 20 ye kadar çıkabilir

ayrıcada download ettiğin serverdan da kaynaklanıyor..
daha bu gün kurdum bi cafeye 1 mbit.. inndir.com dan 22 ile, lycostan 30 ile, hacettepenin ftp sinden ise 122 ile download yaptım...
kablo aynı hat aynı.. artık gerisinin siz mukayese edin..
Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 7