Adsl Hakkıda 1 Soru
-
arkadaşlar geçen ayın faturası 61.25 ytl gelince artıkın bıçak kemiğe dayandı 4 gb kota her ay %99 aştım doru dürüst download bile yapamıyorken yaff. neyse ben bugün gittim telekoma sınırsıza geçtim. ama sınırsıza ne zman geçer bu sistem şimdi indirmeye başlarım bi dahaki ay yok sen kotalıymışın all bakem buda faturan deyü 60 70 YTL gelmesin hem ben tarife paketimi nerden öğrenicem telefondan hariç ?
-
hocam eski sistemde ay başını bekliyodun sıfırlanma için ama artık telefonla bile arayıp tarifeni değiştiriyosun onlar anında işleme koyuyolar modeme reset atınca yeni bağlantı hızına geçiyosun :) tarifeni de telekomun sitesinde test yaparak anlarsın speedtest yap ;)
-
tmm yapalımda nerde bu speed test :) buldum buldum edüt:s
-
ocak 14 de geçtim sınırsıza sonra abandım baya bi faturaya bakmadım gerçi hani 60 70 gelseydi fırça yerdim pederden :)
-
ben şimdi aradım telefonla :S tmm dedi şu an sınırsız görünüorsunuz bişi olmaz inşallah yaa allah bismillah vur gözüne downloadın :)
-
istersen bide emirreis e pm at :) oda yardımcı olabilir galiba :)
-
Müridler 7,137 mb ne kadar fatura gelır acep. Bundan önce limtsiz kullanıyordum ıkı aydır limitli kullanıyorum. Faturaya göre yine limitsiz yapayım ben bunu.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler 7,137 mb ne kadar fatura gelır acep. Bundan önce limtsiz kullanıyordum ıkı aydır limitli kullanıyorum. Faturaya göre yine limitsiz yapayım ben bunu.
-----------------------------100 mb' ye 1 ytl geliyodu yanlış hatırlamıyorsam. hesap et artık. doğru olmayada bilir söylediğim.
Toplam Hit: 685 Toplam Mesaj: 8
