ADSL HAKKINDA
-
selamlar.
telekomun adsl servisi giderek yaygınlaşmaya başladı ben de başvurdum ve bi daha ki portlar açıldığında sıra bana da gelecek inşallah.bunlar ne zaman açılır bilmem ama şimdiden bu kadar portla bazı arkadaşlardan şikayetler duymaya başladım mesela en ufak bir parazitte bağlantı kesilmesi şu an 256k olsa bile daha az hızda çalışması gibi.burada adsl kullanan kesin vardır görüşlerinizi alabilir miyim...?
bir de bir daha ne zaman port açılcak kesin bilgisi olan var mı ??? -
Slm kardeş.
ben adsl 128/32 kullanıyom bende senin gibi başvurdum yani portlar verilmiyordu beklemem söylendi başvurudan ikibuçuk ay sonra beni sözleşme için çağırdılar. sözleşmeyi yaptıktan 5 gün sonra hattım geldi şimdi memnunum bir sorun yok hiç kesildiğini veya laga düştüğünü görmedim ama böyle çok ahım şahım bir hız bekleme hayal kırıklığına uğrarsın ama dedikleri gibi dial-up tan kat kat hızlı kıyaslanmaz bile varsa paran al 512/128 veya 1024/512 hız gör bunlarda çok pahalı ama şunu bil çok büyük rahatlık bu olay ben memnunum beklediğim olmasada
-
Sen olmussun aglayanin yokh :)
-
ahış şahım hız derken ne demek istedin anlamadım.
senin bağlantın 129k olduğuna göre 128/8=16 kb yani 15-16 kb civarında download hızının olması lazım ben bunu sordum? ya da 512 için 512/8=64kb hız olması lazım...
Toplam Hit: 1970 Toplam Mesaj: 4